Våre tips om hva du kan gjøre i London

Det fins så mye morsomt å gjøre i London! Men det kan være vanskelig å velge … Det er hele tiden så mye å se, gjøre og oppleve at det faktisk er helt umulig å få med alt på en liten liste.
Hvilke musikaler går i West End nå? Hvordan tar man seg smartest mulig til Madame Tussauds? Hvilke fotballkamper i Premier League kan jag se når jeg er i London? Her kommer noen tips og snarveier til en vellykket weekend i London.

SE MUSIKAL I WEST END LONDON

Et besøk i London er ikke komplett uten en musikalforestilling. Hos oss på Ticket Service finner du billetter til alt fra de nyeste musikalene til dem som har gått uavbrutt de siste 25 årene, som f.eks. The Phantom of the Opera og Les Miserables.

Spesialpris!
Til de fleste forestillingene kan du kjøpe billetter hos oss til spesialpris — og da få de beste plassene i teateret. Det er priser du kun kan få hvis du bor utenfor England. Spesialprisene gjelder vanligvis mandag til torsdag, men visse forestillinger også på fredager samt matinéforestillingen på lørdager.

Her ser du alle forestillinger som vi tilbyr spesialpriser på: Spesialpriser på musikaler

Middagspakke!
Vi tilbyr rimelige pakker der både billett til musikalen og en hyggelig middag før forestillingen inngår.
Her har vi samlet alle våre middagspakker i London.

Vi har et stort utvalg av musikaler i London — og vi fyller stadig på med nye forestillinger.
Her finner du billetter til alle våre musikaler i London

Vi hjelper deg!
Nedenfor får du en veiledning for valget ditt av musikalbilletter.
Bestill direkte og sikre deg plasser!

Klassikere:

 • Les Miserables. Storslått, gripende og vakker. Musikalen baserer seg på Victor Hugos mesterlige roman De elendige (1862).
 • Phantom of the Opera. Andrew Lloyd Webbers “kronjuvel“ – en musikal du bare må se! Akkompagnert av eventyrlig, gripende musikk følger vi mystikken rundt operafantomet og hans kjærlighet til den vakre Christine.

Familieforestillinger:

 • The Lion King – Løvenes konge. Følg løven Simba og vennene hans på eventyr. Disneys fantastiske film kommer til liv på scenen i denne makeløst velproduserte og storslåtte musikalen. Passer alle aldre!
 • Wicked. Bli med den gode og den onde heksen på reisen deres i landet Oz. En fantastisk fortelling om uventet vennskap, om kjærlighet og trolldom. Det hele framført til klassisk musikalmusikk. En storslått forestilling du aldri vil glemme.
 • Mary Poppins. Den magiske historien om den veldig spesielle barnepiken Mary Poppins framføres triumferende og spektaktulært på scenen i West End med blendende koreografi, utrolige effekter og de herlige, uforglemmelige låtene.
 • Matilda the Musical. Prisbelønt musikal basert på Roald Dahls elskede fortelling om den lille fantasifulle jenta Matilda Vidrigsson. En fortelling om vennskap, familie, konflikt og overnaturlighet.
 • Come From Away. En musikal om flypassasjerer som kommer til en småby i Canada samtidig som 9/11-attentatet foregår i New York. En forestilling full av håp, menneskelighet og fellesskap. Basert på en virkelig hendelse.

Hyll et idol:

 • Mamma Mia! Uavbrutt suksess i West End siden 1999! Den ultimate feel-goodmusikalen full av humor, kjærlighet, drama og mengder ABBAs uforglemmelige hits.
 • Tina – The Tina Turner musical. Fra en ydmyk, blyg pike i Tennessee til dronningen av rock’n’roll. Fortellingen om en av verdens bestselgende kvinnelige artister gjennom tidene. Tina Turner har selv vært med å skrive denne musikalen, full av hennes uforglemmelige hits.

Sett på film:

 • School of Rock. Se hvordan klassen av veloppdragne superelever omvendes til et crazy rockeband med sin vikar, Dewie, i spissen. Basert på filmen med samme navn og med musikk av Andrew Lloyd Webber.
 • 9 to 5 – The Musical! kommer til London! Musikalen basert på den ikoniske filmen ”9 to 5” fra 1980 kan nå ses i West End!
 • Waitress. Fortellingen om servitrisen Jenna. En hyllest til vennskap, morsrollen og motet til å følge sine drømmer.
 • Sister Act. Opplev Whoopi Goldberg – og Jennifer Saunders, som spiller abedissen – på scenen i musikalen Sister Act! Stykket spilles i London sommeren 2020.
 • The Prince of Egypt. Basert på DreamWorks’ animerte film med samme navn. En spennende, kraftfull og gledelig hyllest av tro og hopp.
 • Pretty Woman: the musical! En av Hollywoods mest elskede romantiske historier skal nå snart fortelles i Londons West End i form av en herlig musikal.

Humor og glitter:

 • The Book of Mormon. En forestilling full av ellevill humor som byr på mange herlige sang- og dansenummer framført av steppende misjonærer til Afrika-inspirerte toner. Skapt av teamet bak South Park og Avenue Q.
 • & Juliet. Hva hadde hendt hvis Julie ikke hadde tatt sitt eget liv? Stappfull av udødelige hits av Max Martin, som låter fra f.eks. Backstreet Boys og Britney Spears, er dette en både klassisk og uklassisk fortelling om det som kunne ha hendt.
 • Hairspray. Denne hjertevarmende musikalen full av kjente og kjære hits spilles fra april 2020.

TEATER

I London har vi også billetter til flere stykker. Gå ikke glipp av f.eks. klassiske The Mousetrap – Agatha Christies thriller som er blitt spilt helt siden 1952. Her finner du billetter til alle våre stykker i London!

SHOW

Unn deg en helaften med middag og show på oppholdet i London!
Her finner du billetter til våre show!

OPERA OG BALLETT

Hos oss kan du også kjøpe billetter til opera og ballett i London. Her bestiller du dine billetter og sikrer deg plasser før du reiser.

Kjøp billetter til alle scener og all annen underholdning hos Ticket Service.

OPPLEV FOTBALL LIVE I LONDON

Ikke mye kan måle seg med å se en fotballkamp live med spillere i verdensklasse på de skikkelig store arenaene.Forhåndskjøp dine fotballbilletter i London hos oss på Ticket Service og opplev den magiske stemningen på tribunen blant tusenvis dedikerte fans! Fotball er den perfekte opplevelsen for alle i familien! Sikre deg plass til Premier League-fotballen og Championship-lagene i dag!

Vi har billetter til alle hjemmekamper med Londonlagene:

Når de lagene vi selger har kvalifisert seg, selger vi også billetter til hjemmekampene deres i andre cuper og ligaer.

Champions LeagueEuropa League FA Cup – Engelske ligacupen.

Hos oss på Ticket Service kan du også kjøpe billetter til utvalgte kamper med det engelske landslaget i fotball når de spiller i London.

 

SIGHTSEEING OG ATTRAKSJONER I LONDON

I London er utvalget av sightseeing og turistattraksjoner enormt! Her er det virkelig noe for alle, og reisen begynner hos oss på Ticket Service! Vi har både inngangsbilletter til berømte turistattraksjoner og billetter til spennende sightseeingturer — både i og utenfor London. Londonbesøket ditt blir ikke komplett uten å ha opplevd en tradisjonell Afternoon Tea. Vi har et stort utvalg av Afternoon Tea å velge i. Spar både tid og penger! Bestill dine billetter på forhånd hos oss på Ticket Service!

Vi hjelper deg!
Nedenfor får du en veiledning i valget ditt av sightseeing og turistattraksjoner i London. Bestill billetter direkte og ha planene klare for reisen deres!

INNGANGSBILLETTER
Her finner du inngangsbilletter billetter til Londons berømte turistattraksjoner. Madame Tussauds, London Eye og mye mer!

Våre beste tips:

 

SIGHTSEEINGTURER I LONDON
Her har vi samlet en rekke spennende sightseeingturer der du sammen med en kunnskapsrik guide tar deg rundt i denne verdensbyen.

Våre beste tips:

SIGHTSEEINGTURER UTENFOR LONDON
Når du vil ta en pause fra storbymylderet, passer en sightseeingtur litt utenfor London perfekt. Besøk den pittoreske landsbyen der den berømte TV-serien Downton Abbey ble spilt inn, opplev Windsor Castle eller rusle rundt i sjarmerende Cotswolds. Besøk de berømte badene i Bath eller beundre det mystiske Stonehenge. Her finner du mengder av spennende sightseeing.

Våre beste tips:

Afternoon Tea

Ta en pause fra storbymylderet og gjør plass i magen for Afternoon Tea!
Våre beste tips:

Gå ikke glipp av vår smarte kombibillett med guidet tur på Shakespeare's Globe Theatre og Afternoon Tea.
Interessant, lærerikt, rimelig og godt – dessuten med et glass bobler, som er inkludert!

 

SMIDIG, SIKKERT, ENKELT!

Smidig direktebestilling – sikre deg billetter
Raskt og smidig bestiller du billettene direkte på nettsiden vår. De fleste billettene er bestillbare direkte, bare et fåtall er på forespørsel. Det betyr at du ikke behøver å vente på svar — så snart du har bestilt, vet du at du faktisk har billettene dine.

Rimelige offisielle billetter
Vi har kontakter med offisielle forhandlere av billetter som garanterer oss god tilgang på billetter til toppshow og -kamper. Vi kan tilby gode plasser til konkurransedyktige priser.

Lokaltransport

Glem ikke å bestille billettene deres til lokaltransport i London også! Vi har både Visitor Oyster Card og Travelcard til buss og T-bane, og billetter til hurtigtogene fra flyplassene: Gatwick Express, Heathrow Express, Stansted Express, Gatwick London Airport Thameslink og London Luton Airport Thameslink.

Travelcard eller Visitor Oyster Card?
Hvis du skal til London, er det helt klart mest smidig å ha billetten din för T-bane og buss i hånden klar før du reiser – da sparer du mye tid og kan starte oppholdet ditt direkte!

 • Hvis du er i London 4–7 dager, er Travelcard et rimelig alternativ – du kan velge et kort for de indre bysonene, 1–2, eller et kort som dekker alle sonene, 1–6. Les mer og bestill ditt Travelcard her.
 • Hvis du er i London 1–3 dager eller kun reiser kommunalt noen få ganger i løpet av et lengre opphold, er Visitor Oyster Card trolig det gunstigste. Det er et fleksibelt reisekort der du kun blir debitert for det antallet reiser du gjør, og en reise med et Visitor Oyster Card koster ca. 50 % mindre enn om du betaler reisen kontant. Trenger du å lade kortet med mer penger, kan du gjøre det i London. Les mer om og bestill ditt Visitor Oyster Card her.