Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Til kassen

Å gjøre i London

Det fins så mye morsomt å gjøre i London. Men det kan vare vanskelig å velge ...
Hvilke musikaler går i West End nå? Hvordan slipper man køen til Madame Tussauds? Hvilke Premier League-fotballkamper kan jeg se når jeg er i London? Her kommer noen tips og snarveier til en vellykket weekend i London.

SE MUSIKAL I WEST END LONDON

Hos oss får du spesialpriser på billetter på hverdager og beste plasser på de mest populære musikalene i Londons West End.
Her finner du alt fra de nyeste musikalene til dem som har gått uavbrutt i de siste 25 årene, som Phantom of the Opera og Les Miserables.

Her finner du alle våre show, musikaler og teatre i London!

AKKURAT NÅ! Spesialpriser på musikaler

OPPLEV FOTBALL LIVE I LONDON

Ikke mye kan måle seg med å se en fotballkamp live med spillere i verdensklasse på de skikkelig store arenaene.
Sikre deg plass på Premier League-fotballen og Championship-lagene i London. Kjøp dine offisielle billetter til favorittlaget på forhånd.

Vi har billetter til alle hjemmekamper med Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Charlton, Millwall, Fulham, West Ham, Queens Park Rangers og Tottenham.

 

SIGHTSEEING OG ATTRAKSJONER I LONDON

Visse ting bare "må" du gjøre når du er i London. Bestill billetter til sightseeing og attraksjoner i forveien og unngå kassakøene i London.
Hos oss finner du alt du vil gjøre på London-reisen din!

Vår topp “to do”-liste for London


SMIDIG, SIKKERT, ENKELT!

Smidig direktebestilling – sikre deg billetter
Raskt og smidig bestiller du billettene direkte på nettsiden vår. De fleste billettene er bestillbare direkte, bare et fåtall er på forespørsel. Det betyr at du ikke behøver å vente på svar — så snart du har bestilt, vet du at du faktisk har billettene dine.

Rimelige offisielle billetter
Vi har kontakter med offisielle forhandlere av billetter som garanterer oss god tilgang på billetter til toppshow og -kamper. Vi kan tilby gode plasser til konkurransedyktige priser.

Lokaltransport

Glem ikke å bestille billettene deres til lokaltransport i London også! Vi har både Oyster Card og Travelcard til buss og T-bane og billetter til hurtigtogene fra flyplassene: Gatwick Express, Heathrow Express, Stansted Express, Gatwick London Airport Thameslink og London Luton Airport Thameslink.

 

Lion King

Storselgeren The Lion King tar dere med til en annen verden; her kommer dyrene til liv ved hjelp av et ensemble på over 40 skuespillere. Unn dere en aften som kommer å bli et minne for livet.

Mamma Mia!

Over 30 millioner mennesker rundt om i verden har forelsket seg i rollefigurene, handlingen og musikken som utgjør MAMMA MIA!