Se musikalen Sister Act i London | Ticket Service

Sister Act: The Musical i London

Eventim Apollo - LON

En gnistrende hyllest til den universelle kraften i vennskap, søsterskap og musikk i historien om en diskodiva hvis liv tar en overraskende vending når hun blir vitne til et mord.

more

korte fakta

  • periode 2022-07-19 - 2022-08-28
  • sted Eventim Apollo - LON
London

tickets

Laster inn

En gnistrende hyllest til den universelle kraften i vennskap, søsterskap og musikk i historien om en diskodiva hvis liv tar en overraskende vending når hun blir vitne til et mord. Hun gjemmer seg fra morderen på et sted der hun ikke lett kan finnes – i et kloster! Forkledt som nonne og under stadig oppsyn av den mistenksomme abedissen hjelper Deloris sine medsøstre å finne sine indre stemmer, samtidig som hun uventet også finner sin egen.
Deloris leder klosterets kor til himmelske høyder med nyskapende musikk, hvilket ikke helt er hva abbedissen har gått med på. Etter hvert som nonnene og abbedissen forsøker å finne ut av hva som er riktig og feil med hensyn til koret, kommer morderen stadig nærmere Deloris’ gjemmested. Vil han klare å finne henne før rettssaken, og vil søsterskapet i klosteret bli det som redder Deloris?

Alle bestillinger/forespørsler er bindende.

Plassering i teateret:

  • Vi sikrer oss billetter hos vår leverandør — det innebærer at du kan finne billetter hos oss også når teateret ikke har.
  • Du bestiller billetter i ønsket priskategori, og vår leverandør plasserer dere på de beste plassene som fins tilgjengelige i den aktuelle priskategorien på bestillingstidspunktet.
  • På den voucheren du mottar fra oss når billettene/plassene dine er sikret, står den eksakte plasseringen din i teateret. Voucheren bytter du i originalbilletter i teaterets billettluke 30–60 minutter før forestilling.

Glem ikke å forhåndskjøpe dine billetter til lokaltransport og flyplasstransfer! Du legger dem enkelt til i handlekurven din ovenfor.