Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Personvernerklæring

Sammendrag – hvordan behandler Ticket Service dine personopplysninger?

I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke personopplysninger vi behandler om deg som forbruker som har gjort et kjøp hos oss. Hovedsakelig behandler vi følgende personopplysninger for følgende overordnede formål:

  • Vi behandler dine kontaktopplysninger i den grad det er nødvendig for at du skal kunne kjøpe en billett hos oss, f.eks. navn og e-postadresse samt i visse andre tilfeller når det er nødvendig for vårt avtaleforhold.
  • For visse billetter krever arrangørene flere opplysninger av sikkerhetshensyn og da behandler vi også slike opplysninger.
  • Informasjon om dine personopplysninger har vi fått fra deg eller fra noen som har bestilt billetter på dine vegne.
  • Vi behandler også din e-postadresse for å sende deg tilpasset og relevant markedsføring. Det gjør vi aldri dersom du har takket nei til det. Du kan når som helst meddele oss at du ikke vil motta markedsføring.
  • Vi behandler også dine personopplysninger for å hjelpe deg med saken din gjennom vår kundeservicetjeneste og for å følge gjeldende lovgivning.

Det ovenstående er eksempler på hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Vil du ha mer informasjon eller vil du klage på hvordan vi behandler dine personopplysninger?

I henhold til gjeldende personvernforordning har du en rekke rettigheter, som f.eks. retten til å motsette deg en bestemt behandling og retten til å få informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Du kan lese mer om disse rettighetene og detaljert informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger gjennom å trykke her.