Billetter til Formel 1 – bestill hos Ticket Service

Dykk inn i spenningen av Formel 1! Skaff deg billettene dine nå for en uforglemmelig opplevelse, hvor de raskeste bilene og toppsjåførene samles for spennende løp. Fra de høye motorene til de smarte strategiene, er hvert Grand Prix en blanding av presisjon og spenning. Bli med fans fra hele verden og vær en del av handlingen. Ikke gå glipp av dette – reserver setet ditt i dag for et Formel 1-eventyr som er virkelig spesielt.

Detalj
Date
Sorter

Forhåndskjøp dine billetter til Formel 1 hos oss på TicketService. Her finner du motorsport i verdensklasse.
Opplev brølet fra motorene og jubelen fra publikum live! På fredagen er det treningsløp, på lørdagen kvalik, og på søndag kjøres selve Grand Prix-løpet! Hos oss kan du bestille billetter for hele helgen eller enkeltdager. Uansett vil en billett til Formel 1 gi deg en fantastisk opplevelse og et minne for livet. Forhåndskjøp dine billetter i dag og sikre deg plasser.

Hver konkurranse i Formel 1 betegnes som Grand Prix, og Formel 1-bilene er de raskeste som fins innen motorsport, med en topphastighet på rundt 375 km/h. Alle Formel 1-løp kjøres på asfalterte baner og samtlige konkurranser inngår i verdsmesterskapet i Formel 1. I hvert Grand Prix kan førere og konstruktører vinne poeng, som deretter summeres – og til slutt kåres en vinner for sesongens "Formula One World Championship".

Til begynnelsen