AFC Wimbledon

AFC Wimbledon

AFC Wimbledon: Hvor fotballpassion møter historie

Vi selger offisielle billetter til alle deres hjemmekamper, og vi samarbeider direkte med klubben! Våre billetter er 100% garantert!

Ikke gå glipp av det, og bestill online nå for den kommende sesongen!

Plassert midt i hjertet av London, er AFC Wimbledon en fotballklubb som utstråler lidenskap, fellesskapsånd og en bemerkelsesverdig historie som fanger hjertene til fotballfans fra hele verden. Grunnlagt i 2002, har denne klubben smidd en unik vei, noe som gjør den til et must-besøk for alle som søker en ekte fotballopplevelse.

AFC Wimbledons reise begynte da Wimbledon F.C. kontroversielt ble flyttet til Milton Keynes, og etterlot et tomrom i det lokale fotballandskapet. Som svar samlet fansen seg og dannet sin egen klubb, AFC Wimbledon. Denne bemerkelsesverdige gjenfødelsen er et bevis på supporterens urokkelige dedikasjon og viser det uovervinnelige ånden til den vakre sporten.

På AFC Wimbledon er fansen ikke bare tilskuere; de er klubbens livsnerve. Båndet mellom laget og supporterne er ulikt noe annet, med lidenskapelige sanger og en livlig atmosfære som elektrifiserer hver kamp. Besøkende vil finne seg selv velkommen inn i dette tett sammenvevde samfunnet og umiddelbart bli en del av Wimbledon-familien.

AFC Wimbledons forpliktelse til sitt lokalsamfunn er virkelig beundringsverdig. Utenfor banen deltar klubben i ulike sosiale initiativer som har en positiv innvirkning på mange liv.

Trå inn i den nylig bygde Plough Lane Stadium, en topp moderne fasilitet som blander moderne bekvemmeligheter med klubbens rike historie. Den intime atmosfæren sikrer en nærværende og personlig opplevelse, som lar deg føle hjerteslaget til spillet.

AFC Wimbledons oppstigning gjennom de engelske fotballrangeringene viser underdog-ånden på sitt beste. Fra dypet av non-league fotball til oppstigningen gjennom divisjonene, er klubbens historie en historie om motstandskraft og besluttsomhet. Å være vitne til deres reise på nært hold er en påminnelse om at drømmer kan oppnås gjennom hardt arbeid og en aldri-si-dø-attitude.

Kommende (20)

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...