Billetter til Phantom of the Opera i London – bestill på Ticket Service

Phantom of the Opera i London

Her Majesty’s Theatre - LON

Billetter  til musikalen Phantom of the Opera!

Andrew Lloyd Webbers "kronjuvel" og en av de mest vellykkede musikaler som noengang er produsert. "The Phantom of the Opera" er en av de virkelig store musikaler gjennom tidene og en av Andrew Lloyd Webbers vir... more

korte fakta

  • periode 1986-09-27
  • sted Her Majesty’s Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

OM FORESTILLINGEN

Andrew Lloyd Webbers "kronjuvel" og en av de mest vellykkede musikaler som noengang er produsert. "The Phantom of the Opera" er en av de virkelig store musikaler gjennom tidene og en av Andrew Lloyd Webbers virkelige triumfer. Selv om "The Phantom" nå er uløselig knyttet til Lloyd Webber var det den franske forfatteren Gaston Leroux som skapte historien. Sammen med bøker som Frankenstein og Dracula er "Le Fantôme de l'Opéra" de mest kjente av en bølge med grøssere skrevet på begynnelsen av forrige århundre.

Parisoperaen under "La belle epoque" er en perfekt setting for en overdådig musikal. I London-oppsetningen har de ikke spart på verken kulisser eller kostymer. "The Phantom" har rett og slett alt man kan forvente av en musikal. Det er ikke uten grunn at oppsetningen er en av de som har gått lengst i West End.

"The Phantom of the Opera" går på Her Majesty's Theatre. Et av de klassiske teaterne i Londons West End. Bygget ble reist 1705 og er nært knyttet til Londons ledende posisjon innen scenekunst. 

Vi kan tilby spesialpris på billetter til The Phantom of the Opera.
Dette er en pris som du kun får hvis du bor utenfor England. Spesialprisen gjelder billetter i beste priskategori, på mandager t.o.m. lørdag matiné (unntatt i ferier og høysesonger).

VIKTIG Å VITE!

Generelle forestillingstider for The Phantom of the Opera:
Mandag: Kl. 19:30
Tirsdag: Kl. 19:30
Onsdag: Kl. 19:30
Torsdag: Kl. 19:30
Fredag: Kl. 19:30
Lørdag: Kl. 14:30 og 19:30
Søndag: Ingen forestilling

Slik kommer du deg enklest til teateret, Her Majesty´s Theatre, 57 Haymarket:
Med T-bane: Piccadilly Circus (Bakerloo- og Piccadilly line)
Med bus: 3, 6, 9, 12, 13, 15, 19, 23, 38, 53, 88, 139, 159 (Haymarket)