Billetter Espanyol – fotballbilletter hos Ticket Service

RCD Espanyol, med hjemmestadion i Barcelona, kalles iblant for FC Barcelonas lillebror, men la ikke det hindre deg i å se en kamp med dem. Det bys alltid på skikkelig bra fotball på Cornellà-El Prat. Billetter til kampen bestiller du trygt og enkelt her på Ticket Service. Vi selger kun offisielle billetter!

Detalj

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

RCD Espanyol, med hjemmestadion i Barcelona, kalles iblant for FC Barcelonas lillebror, men la ikke det hindre deg i å se en kamp med dem. Det bys alltid på skikkelig bra fotball på Cornellà-El Prat, også kjent som, RCDE Stadium. Billetter til kampen bestiller du trygt og enkelt her på Ticket Service. Vi selger kun offisielle billetter!

Som offisiell forhandler siden 1989 har Ticket Service solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med våre agenter kan vi tilby vi et bredt utvalg av offisielle kampbilletter som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Espanyol spiller kampene sine på Cornellà-El Prat, også kjent som RCDE Stadium, et stadion som rommer drøyt 40 000 tilskuere. Til Cornellà-El Prat/RCDE Arena tar du deg enklest med T-banen, linje 5 til Cornellà Centre, eller trikk 1 eller 2 til Cornellà Centre eller Les Aïgues. Uansett får du en 15 minutters spasertur til stadionet.

Til begynnelsen