Bestill fotballbilletter til Athletic Club

Bestill fotballbilletter til Athletic Club

Athletic Club Bilbao, ofte kjent som Athletic Bilbao, er en prestisjefylt fotballklubb basert i Bilbao, hovedstaden i Baskerland i Nord-Spania. Etablert i 1898, er Athletic Bilbao en av de eldste fotballklubbene i Spania og har en rik historie som er dypt forankret i den kulturelle identiteten til det baskiske folket.

En av de særegne trekkene ved Athletic Bilbao er deres unike politikk kjent som "cantera"-politikken, som legger vekt på utviklingen av lokalt talent. Klubben er stolt av å stille et lag som hovedsakelig består av spillere fra Baskerland, noe som gjør den bemerkelsesverdig i fotballverdenen for sitt engasjement for regional identitet og tradisjon. Denne politikken har bidratt til å fremme en sterk forbindelse mellom laget og dens lidenskapelige tilhengerskare.

Klubbens hjemmekamper spilles på det ikoniske San Mamés Stadion, som har gjennomgått renoveringer over årene for å bli et moderne og livlig sted. Stadionet har en spesiell plass i hjertene til Athletic Bilbao-tilhengere og er kjent for sin elektriske atmosfære under kamper.

Athletic Bilbao har en suksessrik historie med flere nasjonale og internasjonale prestasjoner. Klubben har vunnet flere La Liga-titler og har vært en konsekvent tilstedeværelse i toppfotballen i Spania. I tillegg har Athletic Bilbao hatt bemerkelsesverdig suksess i nasjonale cupkonkurranser, spesielt i Copa del Rey, hvor de har vunnet tittelen ved flere anledninger.

Som et symbol på regional stolthet og en bærer av tradisjon, fortsetter Athletic Bilbao å være en kraft å regne med i spansk fotball, og fenger fansen med sitt engasjement for lokalt talent, rik historie og konkurransedyktig ånd på banen.

Gå ikke glipp av denne opplevelsen når du besøker Bilbao, og bestill billettene dine på forhånd for Athletic Bilbao fotballkamper!

Vi selger billetter for forskjellige kategorier, og vi tilbyr kun autoriserte offisielle billetter!

  • Vi jobber direkte med klubben
  • Alle billetter er e-billetter
  • Bestill trygt gjennom vår sikre bestillingsplattform

Sjekk nedenfor for å se klubbens kampprogram for den kommende sesongen!

Kommende (20)

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...