Opplev fotball med Juventus – biljetter hos Ticket Service.

Fotballaget Juventus er hjemmehørende i Torino nord i Italia. De spiller i Italias øverste liga, Serie A. Navnet Juventus er latin og betyr “ungdom”, og laget har flere kallenavn, som Juve, Bianconeri och La Veccia Signora (Den gamle damen).

Juventus spiller hjemmekampene sine på Juventus/Allianz Stadium i Torino og har en kapasitet på 41 000 tilskuere. På hjemmebane spiller de i svarte- og hvitstripete trøyer og svarte alternativt hvite shorts.

Laget Juventus ble stiftet allerede i år 1897 av noen studenter i Torino. Etter mange år med varierende suksess er de i dag et av Italias mest fremgangsrike lag. Juventus er en av fire klubber som har vunnet et såkalt Europeiskt Grand Slam, med priser i Champions League, Europacupen og Cupvinnarcupen.

Detalj
Date
Sorter

Seksjonsbeskrivelse:

  • Cat 3 - Shortside: Gul seksjon
  • Cat 2 - Longsida lateral: Seksjonene 111–112, 116–117, 123, 105, 213–215, 219–221, 229–231 & 203–205
  • Cat 1 - Longside central: Sektionerna 113–115 & 216–218
  • VIP SIVORI: Første ring innen seksjonene 103-104 eller andre ring innen seksjonene 201-202

For Champions League:
Bemerk at vi grunnet arrangørens sikkerhetsbestemmelser ikke kan tilby billetter til fans av samme nasjonalitet som motstanderlaget.

 

Pass:
Av sikkerhetsårsaker krever nå klubben og arrangørene kopi av samtlige besøkendes pass til Juventus kamper. Send derfor vennligst disse til oss i Ticket Service ved snarest mulig å svare på den bekreftelses-e-posten du får når du har gjennomført bestillingen din.

For Champions League:
Bemerk at vi grunnet arrangørens sikkerhetsbestemmelser ikke kan tilby billetter til fans av samme nasjonalitet som motstanderlaget.

Kampdato:
Vær obs på at kampdatoen fastsettes sent — den datoen som oppgis, er kun midlertidig dersom  klokkeslettet ikke er angitt. For en helgekamp anbefaler vi at du er på plass lørdag til tirsdag, og for en ukekamp tirsdag til fredag. Mer om dette, samt annen viktig informasjon du bør få med deg før du bestiller, finner du her — i våre Fotballvilkår.

Billettlevering:

  • Bestiller du kampbillett+hotell, leveres billettene til det hotellet. Voucheren for billettene dine og hotelloppholdet mailes til deg i løpet av noen dager.
  • Bestiller du kun fotballbillett, kan du velge å få denne levert til hotellet ditt i Torino:
    Billettalternativet ” – delivered to your hotel” passer bra hvis du bor på et hotell i sentrum av Torino. Du fyller inn hotellopplysningene dine på kasse-siden — hvis du ikke har disse opplysningene klare, kan du komme tilbake med dem. Voucheren for billettene dine sendes deg per e-post når vi har alle hotellopplysningene.

Fotballpakke
Vi tilbyr hotellpakke med enkeltrom/dobbeltrom og fotballbillett til valgt kamp. Du velger selv boalternativ blant de hotellene som inngår i pakken når du bestiller fotballbilletten. I sjeldne tilfeller kan hotellet endres etter at bestillingen er blitt bekreftet. Hvis dette mot formodning skulle skje, kommer vi tilbake til deg og bekrefter et annet, likeverdig hotell.

Billettene leveres dagen før kamp.

Slik kommer du enklest til Juventus/Allianz Stadium:
Det er enkelt å komme seg til Juventus/Allianz Stadium. Shuttlebusser går fra T-banestasjonen Bernini. Shuttle bus 9/ bringer dere herfra direkte til stadionet på kampdager.
Fra Porta Nuova og Porta Susa: Ta T-banen mor Fermi og gå av ved Bernini. Herfra tar dere dere shuttlebussen til stadionet. Siste avgang er alltid 45 minutter etter avsluttet kamp.
Du kan også ta deg til Juventus/Allianz Stadium med buss, linjene 62, 72, 75 & VE1 (ukedager) og 9/ (kun kampdager).

Til begynnelsen