Billetter til AC Milan – fotballbilletter hos Ticket Service

Milans hjemmearena Stadion Giuseppe Meazza — eller San Siro, som den er mer kjent som — rommer over 80 000 plasser. Nå har du sjansen til å være der når Milan møter og oppleve den magiske stemningen på stedet.

Milan — hvis fulle klubbnavn egentlig er Associazione Calcio Milan, men som også kalles ”i Rossoneri”, ”il Diavolo” eller ”Casciavit”, er et av Milanos to store lag og et av de mest suksessrike i den italienske ligaen. Bare Juventus har flere meritter å skryte av. Laget spiller sine hjemmekamper på Stadio Giuseppe Meazza (også kjent som San Siro), der 80 000 tilskuere kan nyte fantastisk fotball. Det var också i Milan som de svenska fotbollslegenderna Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Niels Liedholm bildade den klassiska Gre-No-Li.

Milan deler stadion med Inter, og spiller på San Siro — Stadio Meazza. Du tar deg enklest til stadionet med T-banelinje MM1 til Molino Dorino (fra Lotto-Fiera2), eller med busslinje 16 fra Piazza Duomo.

Ticket Service har som offisiell distributør siden 1980 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige, erfarne agenter kan vi tilby et bredt utvalg av offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Detalj
Date
Sorter

Hos Ticket Service kan du kjøpe billetter i flere ulike kategorier. Vi tilbyr billetter både på lang- og kortside, høyt oppe eller langt nede. Du kan velge mellom å bestille kun billetter og billetter i kombinasjon med hotellnetter på et av våre utvalgte, sentrale hoteller i Milano.

1st ring er seksjonene som starter på sifferet 1, samt seksjoner med bokstav.
2nd ring er seksjonene som starter på sifferet 2.
3rd ring er seksjonene som starter på sifferet 3. Se “Oversikt” ovenfor.

Seksjonen “Cat VIP: 1st ring onore orange Central + hospitality” inkluderer i tillegg til kampbillett også inngang til Executive Lounge (ligger ved East Tribune/Orange), drikke og snacks både før og etter kamp og i halvtid.

For Europa League: Bemerk at vi grunnet arrangørens sikkerhetsbestemmelser ikke kan tilby billetter i kategoriene på 1st ring og 2nd ring til fans av samme nasjonalitet som motstanderlaget. I kategorien VIP Hospitality er det greit for alle nasjonaliteter å bestille.

* Bemerk at når Milan møter Inter eller Juventus, kan en billett i 1st ring blue/green også innebære plassering i 2nd ring red/orange. En billett i 2nd ring blue/green kan også innebære plassering i 3rd ring red/blue.

Kampdato:
Vær obs på at kampdatoen fastsettes sent — den datoen som oppgis, er kun midlertidig dersom  klokkeslettet ikke er angitt. For en helgekamp anbefaler vi at du er på plass lørdag til tirsdag, og for en ukekamp tirsdag til fredag. Mer om dette, samt annen viktig informasjon du bør få med deg før du bestiller, finner du her — i våre Fotballvilkår.

Billettlevering:

  • E-ticket: E-billetten sendes deg per e-post 2–3 dager før kamp – ingen ekstra kostnad tilkommer. Disse billettene må du skrive ut og ta med til kampen. Bemerk at ID-kontroll kan forekomme på stadionet. Vennligst ta med gyldig legitimasjon.

Fotballpakke
Vi tilbyr hotellpakke med enkeltrom/dobbeltrom og fotballbillett til valgt kamp. Du velger selv boalternativ blant de hotellene som inngår i pakken når du bestiller fotballbilletten. I sjeldne tilfeller kan hotellet endres etter at bestillingen er blitt bekreftet. Hvis dette mot formodning skulle skje, kommer vi tilbake til deg og bekrefter et annet, likeverdig hotell.

Slik kommer du enklest til San Siro:
Du tar deg er enklest fram til arenaen med T-banelinje MM1 til Molino Dorino (fra stasjonen Lotto-Fiera 2), eller med busslinje 16 fra Piazza del Duomo (domkirkeplassen).

Til begynnelsen