Bestill AC Milan-billettene dine i dag og bli med den lidenskapelige folkemengden på San Siro!

Bestill AC Milan-billettene dine i dag og bli med den lidenskapelige folkemengden på San Siro!

Opplev spenningen ved italiensk fotball ved å sikre billettene dine for å se AC Milan, en av verdens mest prestisjefylte fotballklubber. Grunnlagt i 1899, AC Milan, hvis fulle klubbnavn er Associazione Calcio Milan, har en historie fylt med triumfer og ikoniske øyeblikk. Kjent kjærlig som "I Rossoneri" (De Røde og Svarte), "Il Diavolo" (Djevelen), eller "Casciavit," AC Milan er en av Milans to store lag og en av de mest suksessrike i den italienske ligaen, bare overgått av Juventus når det gjelder utmerkelser.

AC Milan har etablert seg som en fotballgigant med en imponerende troféskap. Klubben har vunnet 18 Serie A-titler, 5 Coppa Italia-trofeer, og en bemerkelsesverdig 7 UEFA Champions League-titler, noe som gjør den til en av de mest suksessrike klubbene i europeisk konkurranse. AC Milans engasjement for ekspertise har gjort det til et stolthetssymbol for millioner av fans over hele verden.Det var her den legendariske svenske trioen av Gunnar Gren, Gunnar Nordahl og Niels Liedholm - kollektivt kjent som "Gre-No-Li" - etterlot et uforglemmelig preg på fotballhistorien.

Visste du at?

  • AC Milan ble opprinnelig dannet som en cricket- og fotballklubb.
  • Klubbens første offisielle kamp fant sted i 1900, noe som resulterte i en 3-0 seier.
  • AC Milans ikoniske røde og sorte striper representerer spillerne brennende lidenskap (rød) og motstandernes frykt for å utfordre dem (svart).
  • Klubben deler hjemmet sitt, San Siro Stadium, med sine bitre rivaler, Inter Milan, i en derby kjent som "Derby della Madonnina."

 

Milans hjemmestadion, Stadion Giuseppe Meazza - eller San Siro, som det er mer kjent - har over 80 000 seter. Ligger i Milano, Italia, tilbyr denne ikoniske arenaen en elektrifiserende atmosfære for fansene. 

Bli med i rekkene av AC Milans lidenskapelige supportere og heie på "I Rossoneri" mens de strever etter ære. Bestill billettene dine nå og nedsenk deg selv i den uovertrufne spenningen av toppnivå italiensk fotball!

Som en offisiell distributør, har vi solgt fotballbilletter for europeiske ligakamper i over 30 år.

Takket være våre langvarige forhold til klubbene og deres agenter, tilbyr vi et bredt utvalg av offisielle kampbilletter som du kan bestille enkelt og sikkert online eller via vårt dedikerte kundeserviceteam.

Kommende (24)

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...