Fotballbilletter – billetter til fotball hos Ticket Service

FOTBALLBILLETTER TIL EUROPAS BESTE FOTBALL

PREMIER LEAGUE - LA LIGA - SERIE A - LIGUE 1 - CHAMPIONSHIPBUNDESLIGA - CHAMPIONS LEAGUE

  • Offisielle kampbilletter
  • Vi har reserverte billetter hos klubbens forhandler
  • Fleksibel billettlevering
  • Trygt å bestille med Ticket Service - solgt billetter siden 1980

Forhåndskjøp billettene dine til de største lagene i den spanske, franske og engelske fotballigaen. Her finner du fotball i verdensklasse – La Liga, Ligue 1, Premier League, og Championship! Ticket Service har som offisiell distributør siden 1980 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige, erfarne agenter kan vi tilby et bredt utvalg av offisielle kampbilletter – som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Detalj
Date
Sorter

PREMIER LEAGUE - LA LIGA - SERIE A - LIGUE 1 - CHAMPIONSHIPBUNDESLIGA - CHAMPIONS LEAGUE

Forhåndskjøp billettene dine til de største lagene i den spanske, franske, tyske, italienske og engelske fotballigaen. Vi er offisiell forhandler av både fotballbilletter og fotballpakker til de største lagene. Her finner du fotball i verdensklasse — La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Premier LeagueChampionship og League One! Bestill fotballbilletter og hotell samtidig for fotballreisen din, så leveres fotballbillettene direkte på hotellet ditt. Når lag vi selger billetter til, har kvalifisert seg for Champions League, #breakCapital One Cup, Europa League, FA Cup eller Spanish Super Cup, selger vi billetter også til de kampene. Vi erbjuder också biljetter till LA Galaxy som spelar i Major Leauge Soccer (MLS) som är den högsta professionella fotbollsligan i USA och Kanada.#break

Abonner på vårt nyhetsbrev, så er du blant de første som informeres hver gang nye billetter slippes. Fotballsesongen strekker seg fra august til mai hvert år, og de forskjellige ligaene trekker nestkommende sesong i sommerperioden. Billetter til Premier League, Championship og League One kan du bestille rundt midtsommer, da trekningen skjer i midten av juni. For La Liga skjer trekningen i midten/slutten av juli, og Serie A trekkes vanligvis i slutten av juli.

Til begynnelsen