Musikalbilletter i New York – kjøp billig hos Ticket Service

Et besøk i New York er ikke komplett uten en musikalforestilling på Broadway. Til en mengde musikaler kan vi tilby billetter til spesialpris – så sikre deg billetter til musikalen hos oss før du reiser!

Detalj

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

Et besøk i New York er ikke komplett uten en musikalforestilling på Broadway. Til en mengde musikaler kan vi tilby billetter til spesialpris – så sikre deg billetter til musikalen hos oss før du reiser! Se f.eks. The Phantom of the Opera, Pretty Woman eller Chicago og spar både tid og penger mot å eventuelt få tak i og kjøpe billetter på reisemålet. Hos Ticket Service fikser du enkelt, trygt og smidig billetter til disse musikalene i New York. Finn inspirasjon og velg mellom forskjellige musikaler. Velg mellom klassikere som The Phantom of the Opera, The Lion King eller Les Misérables, eller velg blant de aller nyeste kritikerroste suksessene på Broadway.
Her fins det noe for alle – familien, den single, parene, barna og deg som vil hylle dine idoler. Her finner du veiledning i vårt store utvalg av musikaler og alt annet du kan gjøre på ditt besøk i New York.

Vi tilbyr også billetter til showteaterstykker/skuespill og opera- og ballettforestillinger.

Broadway er en av verdens største teaterdistrikt og er oppkalt etter gaten Broadway i Manhattan sentrum. De fleste teaterne, nesten 40 forskjellige, finner man ikke på selve Broadway, men i kryssende sidegater. Man kan høre forskjellige betegnelser på forestillingene, som Off-Broadway-oppsetninger, som man kaller de oppsetningene som er mindre og har en kapasitet på mindre enn 200 plasser. De store produksjonene har ofte plasser til 1000–2000 personer. Du sikrer deg plasser, ofte til en lavere pris enn på reisemålet. Bruk tiden til annet enn å stå i kø, og reis direkte til teateret når det er tid for forestilling.

Vi arbeider kun med offisielle forhandlere som har direkte avtale med teatrene. Vi har alltid skandinavisktalende kundeservice.

Til begynnelsen