Billetter til Serie A – bestill hos Ticket Service

Billetter til Serie A

MILAN - LAZIO - INTER - ROMA - JUVENTUS - ATALANTA

Billetter til italienske Serie A, som er en av verdens fremste fotballigaer, kan du bestille hos Ticket Service. I Serie A spiller tyve lag om ligaseieren, og vinnerne reiser hjem med trofeet Lo Scudetto “det lille skjoldet”. Ticket Service har fotballbilletter til fire av de største klubbene fra Roma og Milano. I Roma kan du bestille til Roma samt Lazio, som begge spiller sine hjemmekamper på Stadio Olimpico. Fra Milano tilbyr vi fotballbilletter til Milan og Inter, som begge spiller sine hjemmekamper på San Siro.

Detalj
Tags
Date
Sorter
Serie A

MILAN - LAZIO - INTER - ROMA - JUVENTUS - ATALANTA

Billetter til italienske Serie A, som er en av verdens fremste fotballigaer, kan du bestille hos Ticket Service. I Serie A spiller tyve lag om ligaseieren, og vinnerne reiser hjem med trofeet Lo Scudetto “det lille skjoldet”. Ticket Service har fotballbilletter til fire av de største klubbene fra Roma og Milano. I Roma kan du bestille til Roma samt Lazio, som begge spiller sine hjemmekamper på Stadio Olimpico. Fra Milano tilbyr vi fotballbilletter til Milan og Inter, som begge spiller sine hjemmekamper på San Siro. Ligasesongens avspark skjer i slutten av august, og sesongen pågår helt til slutten av mai. Trekningen før hver sesong skjer i slutten av juli. Så midt i sommerferien kan du planlegge din neste fotballreise og forhåndsbestille hos Ticket Service. Ticket Service selger kun offisielle billetter, og vi har både billige fotballbilletter og fotballpakker som inkluderer kampbillett og hotell. Når lag som Ticket Service selger til, kvalifiserer seg for Champions League, selger vi billetter også til disse kampene. Se Serie A på sitt beste — se kampene live, på plass i Italia!

Ticket Service har som offisiell distributør siden 1980 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige, erfarne agenter kan vi tilby et bredt utvalg av offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Til begynnelsen