Billetter til Come From Away i London | Spesialpris hos Ticket Service

Come From Away i London

Phoenix Theatre - LON

Billetter til musikalen Come From Away

Come From Away er fortellingen om 7000 flypassasjerer fra hel verden som tvinges til å lande i Newfoundland, Canada den 11. september. Mens de forferdelige hendelsene i New York utspiller seg, tas passsjerene imot av lokalbefolkningen i den l... more

korte fakta

  • periode 2019-01-30 - 2023-01-07
  • sted Phoenix Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

OM FORESTILLINGEN

Come From Away er fortellingen om 7000 flypassasjerer fra hel verden som tvinges til å lande i Newfoundland, Canada den 11. september. Mens de forferdelige hendelsene i New York utspiller seg, tas passsjerene imot av lokalbefolkningen i den lille kanadiske byen. Passasjerenes redsel, uro og engstelse viker etter hvert for musikk, takknemlighet og evig vennskap, og fortellingen deres blir en hyllest til håp, menneskelighet og fellesskap.

Come From Away har gjort stor suksess både i New York og i andre deler av USA og Canada. Nå kommer denne prisbelønte musikalen til London og West End. Fra og med januar 2019 kan du nyte denne hjerteskjærende og hjertevarmende musikalen på Phoenix Theatre i London, og her på Ticket Service kjøper du dine billetter.

Come From Away er basert på en virkelig hendelse og varer i 100 minutter uten pause.

Vi kan tilby spesialpris på billetter til Come From Away.
Dette er en pris som du kun får hvis du bor utenfor England. Spesialprisen gjelder billetter i beste priskategori, på mandager t.o.m. fredag (unntatt i ferier og høysesonger).

VIKTIG Å VITE!

Generelle forestillingstider for Come From Away:
Mandag: Kl. 19:30
Tirsdag: Kl. 19:30
Onsdag: Kl. 14:30 och 19:30
Torsdag: Kl. 19:30
Fredag: Kl. 19:30
Lørdag: Kl. 14:30 och 19:30
Søndag: Ingen forestilling

Slik tar du deg enklest til teateret, Phoenix Theatre, Charing Cross Road:
Med T-bane: Nærmeste T-banestasjon er Tottenham Court Road. Fra stasjonen går du 3 minutter sørover mot Leicester Square, så ser du teateret på din høyre side etter ca. 100 meter.
Med buss: 14, 24, 29, 176; (Shaftesbury Avenue) 19, 38