Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Billetter Copa del Rey (Kongens cup)

Fotballbilletter til den spanske cupen, eller Copa del Rey (engelsk: King’s Cup), kan du bestille hos Ticket Service. Copa del Rey er en årlig turnering for spanske fotballag. Før La Liga ble grunnlagt, var den spanske cupen i praksis det eneste fotballmesterskapet i Spania. Lag fra førstedivisjon (La Liga), andredivisjon og seks lag fra den andre B- divisjonen får delta i cupen. Vinneren av cupen kvalifiseres til neste sesongs UEFA-Cup og til den spanske supercupen. Ticket Service selger fotballbilletter til alle hjemmekampene som Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Billetter Copa del Rey (Kongens cup)

Fotballbilletter til den spanske cupen, eller Copa del Rey (engelsk: King’s Cup), kan du bestille hos Ticket Service. Copa del Rey er en årlig turnering for spanske fotballag. Før La Liga ble grunnlagt, var den spanske cupen i praksis det eneste fotballmesterskapet i Spania. Lag fra førstedivisjon (La Liga), andredivisjon og seks lag fra den andre B- divisjonen får delta i cupen. Vinneren av cupen kvalifiseres til neste sesongs UEFA-Cup og til den spanske supercupen. Ticket Service selger fotballbilletter til alle hjemmekampene som Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid og Espanyol spiller. Forhåndskjøp billettene dine i god tid og pass samtidig på å bestille til øvrige aktiviteter, så sparer du tid og penger. Ticket Service har som offisiell forhandler siden 1989 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige agenter kan vi tilby vi et bredt utvalg av offisielle kampbilletter som du bestiller trygt, smidig og enkelt – online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Ticket Service har som offisiell distributør siden 1980 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige, erfarne agenter kan vi tilby et bredt utvalg av offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste