Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Musikaler London

Et besøk i London er ikke komplett uten en musikalforestilling. For en mengde musikaler kan vi tilby billetter til spesialpris — en pris som du kan få om du kjøper billettene før du reiser til London. Se The Phantom of the Opera, Thriller Live og Aladdin m fl til spesialpris. Så sikre deg billetter til musikalen hos oss før du reiser! Hos Ticket Service skaffer du enkelt, trygt og smidig musikalbilletter til de mest populære musikalscenene i London. Finn inspirasjon og velg mellom forskjellige musikaler. Velg… Les mer

Filter (NO) Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sortera (NO)

Ingen treff!

Musikaler London

Et besøk i London er ikke komplett uten en musikalforestilling. For en mengde musikaler kan vi tilby billetter til spesialpris — en pris som du kan få om du kjøper billettene før du reiser til London. Se The Phantom of the Opera, Thriller Live og Aladdin m fl til spesialpris. Så sikre deg billetter til musikalen hos oss før du reiser! Hos Ticket Service skaffer du enkelt, trygt og smidig musikalbilletter til de mest populære musikalscenene i London. Finn inspirasjon og velg mellom forskjellige musikaler. Velg mellom klassikere som The Phantom of the Opera, moderne klassikere som ABBAs Mamma Mia! eller de aller nyeste kritikerroste sukseene i West End. Her fins noe for enhver: familien, den single, parene, barna og deg som vil hylle idolene dine. Bestill billetter i dag!

West End i London er egentlig et område i London, men man kalte ofte Londons teaterområde West End. Det finns over 35 forskjellige teatere som ligger mellom The Strand i sør, Oxford Street i nord, Regent Street i vest og Kingsway i øst. Noen av de mest berømte gatene er Drury Lane, Shaftesbury Avenue og The Strand. Her ligger teatrene tett, og like før forestillingen starter om kvelden, ofte mellom kl. 19 og 20, er det mye liv i gatene, med buktende køer. Planlegger man å spise middag i forkant, er det smart å bestille bord.

 

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste