Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Musikaler London

Et besøk i London er ikke komplett uten en musikal! Til en mengde musikaler kan vi tilby billetter til spesialpris – en pris som du kun kan få hvis du kjøper billettene før du reiser til London. Se f.eks. The Phantom of the Opera, Thriller Live, Wicked eller Mamma Mia! til spesialpris. Her hjelper vi deg i valget av forestilling og andre morsomme ting å gjøre under oppholdet! Hos Ticket Service skaffer du enkelt, trygt og smidig musikalbilletter til de mest populære musikalscenene i London – så sikre deg billetter til musikalen hos oss før du reiser! Les mer

Filter (NO) Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sortera (NO)

Ingen treff!

Musikaler London

Et besøk i London er ikke komplett uten en musikal! Til en mengde musikaler kan vi tilby billetter til spesialpris – en pris som du kun kan få hvis du kjøper billettene før du reiser til London. Se f.eks. The Phantom of the Opera, Thriller Live, Wicked eller Mamma Mia! til spesialpris. Her hjelper vi deg i valget av forestilling og andre morsomme ting å gjøre under oppholdet! Hos Ticket Service skaffer du enkelt, trygt og smidig musikalbilletter til de mest populære musikalscenene i London – så sikre deg billetter til musikalen hos oss før du reiser!

Vi tilbyr også billetter til show og teaterstykker/skuespill.

West End i London er egentlig et område i London, men man kalte ofte Londons teaterområde West End. Det finns over 35 forskjellige teatere som ligger mellom The Strand i sør, Oxford Street i nord, Regent Street i vest og Kingsway i øst. Noen av de mest berømte gatene er Drury Lane, Shaftesbury Avenue og The Strand. Her ligger teatrene tett, og like før forestillingen starter om kvelden, ofte mellom kl. 19 og 20, er det mye liv i gatene, med buktende køer. Planlegger man å spise middag i forkant, er det smart å bestille bord.

 

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste