Se musikalen & Juliet i London. Bestill hos Ticket Service.

& Juliet i London

Shaftesbury Theatre - LON

Billetter til musikalen & Juliet

Sluttscenen i Romeo og Julie. Julie tar opp dolken, fører den mot seg og tar sitt eget liv … eller? Hva hadde hendt hvis Julie hadde ombestemt seg og ikke tattt sitt eget liv? Hva hadde hendt hvis denne så berømte slut... more

korte fakta

  • periode 2019-09-10 - 2023-03-25
  • sted Shaftesbury Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

OM FORESTILLINGEN

Sluttscenen i Romeo og Julie. Julie tar opp dolken, fører den mot seg og tar sitt eget liv … eller? Hva hadde hendt hvis Julie hadde ombestemt seg og ikke tattt sitt eget liv? Hva hadde hendt hvis denne så berømte slutte egentlig var begynnelsen på noe annet …? Hva hadde hendt hvis hun hadde valgt å akseptere sin skjebne og styre over sitt eget liv?
Og tenk hvis hun kom over Romeo ved å dra i vei til Paris med ammen og sine beste venner og trekkes med i en virvelvind av romantikk, selvuppdagelse og en sinnssykt stor fest på slottet? Sånn som en vanlig tenåring i dag lett hadde gjort. Shakespeare hadde sin idé om hva som skulle bli Julias skjebne … men dette HER, dette er Julies egen fortelling!

& Juliet er musikalen om hva som kunne ha hendt! En kavalkade – for ikke å si kaskade – av mengder av vår tids største hits skapt av hitmakeren Max Martin gir en ekstra herlig vri på en klassisk historie vi alle kjenner så godt. Baby One More Time, Everybody (Backstreet’s Back), Love Me Like You Do og Can’t Feel My Face er bare noen av de ca. 30 megahitene i denne gnistrende musikalen. Klassisk og moderne blandes med en overraskende kjærlighetshistorie om en ung pikes vei for å finne seg selv. & Juliet er en tidløs historie i tiden om en ung kvinne som tar kommandoen over sitt eget liv og skriver sin egen historie. Full av humor og udødelige hits beviser denne musikalen én gang for alle at når det kommer til kjærlighet … så fins det alltid et liv etter Romeo.

VIKTIG Å VITE!

Generelle forestillingstider for & Juliet:
Mandag: Kl. 19:30
Tirsdag: Kl. 19:30
Onsdag: Kl. 19:30
Torsdag: Kl. 19:30
Fredag: Kl. 14:30 og 19:30
Lørdag: Kl. 14:30 & 19:30
Søndag: Ingen forestilling

Slik kommer du deg enklest til teateret, Shaftesbury Theatre, 210 Shaftesbury Avenue:
Med T-bane: Tottenham Court Road (Central- og Northern line). Det tar ca. 5 minutter å gå fra stasjonen til teateret. Ta til høyre inn på New Oxford Street. Gå ca. 200 m og sving så til høyre inn på Shaftesbury Avenue. Teateret ligger til venstre ca. 100 m lenger ned i gaten.
Med buss: 8, 29, 55, 134, 176, 242, 390 (Tottenham Court Road Station) eller 1, 19, 25, 38, 98 (Museum St)