Rangers Football Club

Rangers Football Club

Rangers Football Club, vanligvis kjent som Rangers FC eller bare Rangers, er et profesjonelt fotballag basert i Glasgow, Skottland. Etablert i 1872, er Rangers en av de eldste og mest suksessfulle fotballklubbene i verden. Laget spiller sine hjemmekamper på Ibrox Stadium, en ikonisk arena som har en betydelig plass i skotsk fotballhistorie.

Rangers har et historisk rivalisering med en annen klubb fra Glasgow, Celtic FC, i det som er kjent som Old Firm-derbyet. Denne intense rivaliseringen er en av de mest kjente og lidenskapelige innen fotball!

Vi ser veldig frem til den kommende sesongen 2023/2024, da vi gledelig kunngjør partnerskapet mellom Glasgow Rangers Football Club og Gordon Ramsay Restaurants. Dette samarbeidet markerer en først i fotballen og inkluderer åpningen av en ny gjestelounge, 'Menu by Gordon Ramsay', på Ibrox.

Nyt en ekstraordinær spiseopplevelse mens du smaker på en spesielt sammensatt meny, laget kamp for kamp av en av verdens mest anerkjente kokker. Få tilgang til alle 19 hjemlige kamper i den skotske Premiership-ligaen og nyt førsteklasses gjestfrihet i Govan East Corner!

Kommende (2)

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...