Mary Poppins i London – billetter hos Ticket Service

Mary Poppins i London

Prince Edward Theatre - LON

Billetter til musikalen Mary Poppins

Disneys prisbelønte musikal om verdens mest berømte barnepike vender tilbake til London og West End.
Den magiske historien om den veldig spesielle barnepiken Mary Poppins framføres triumferende og spektaktulært p&arin... more

korte fakta

  • periode 2019-10-23 - 2023-01-08
  • sted Prince Edward Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

OM FORESTILLINGEN

Disneys prisbelønte musikal om verdens mest berømte barnepike vender tilbake til London og West End.
Den magiske historien om den veldig spesielle barnepiken Mary Poppins framføres triumferende og spektaktulært på scenen i West End med blendende koreografi, utrolige effekter og de herlige, uforglemmelige låtene. Hvem husker vel ikke ”Jolly Holiday”, Practically Perfect” og ”Feed The Birds”? Og klarer du å synge med i Mary Poppins’ egenkonstruerte tungevrider “Supercalifragilisticexpialidocious” … ?

Sceneproduksjonen av Mary Poppins er en strålende tilpasning av de herlige fortellingene av PL Travers og den opprinnelige filmen fra 1964. De noe uoppdragne barna i familien Banks har en lang ønskeliste for hvordan deres neste “nanny” skal være. Som ved trolldom flyr Mary Poppins in med sin magiske paraply og uendelig dype veske. Hun tar jobb i familien, vender opp–ned på det meste i huset og tar med barna på eventyr de aldri hadde kunnet forestille seg.

VIKTIG Å VITE!

Mary Poppins er anbefalt for voksne samt for barn fra 7 år. Barn under 5 år har ikke adgang til forestillingen. Alle personer som er 16 år eller yngre, må sitte ved siden av en voksen ledsager; de får ikke sitte for seg selv i teateret.

Generelle forestillingstider for Mary Poppins:
Mandag: Ingen forestilling
Tirsdag: Kl. Ingen forestilling
Onsdag: Kl. 19:00
Torsdag: Kl. 14:30 & Kl. 19:30
Fredag: Kl. 19:30
Lørdag: Kl. 14:30 & Kl. 19:30
Søndag: Kl. 14:30

Slik kommer du deg enklest til teateret, Prince Edward Theatre, 28 Old Compton Street:
Med T-bane: Du tar deg enklest til teateret med Piccadilly line eller Northern line til stasjonen Leicester Square. Fra stasjonen tar det ca. 5 minutter å gå til Prince Edward Theatre. Gå langs Charing Cross Road fram til krysset med Shaftesbury Avenue. Når du har passert Palace Theatre, tar du til venstre inn på Langley Mow og følger den fram til du ser Prince Edward Theatre.
Med buss: (Shaftesbury Avenue) 14, 19, 38; (Charing Cross Road) 24, 29, 176