Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Til kassen

Om oss

Om Ticket Service

Ticket Service ble etablert høsten 1990.
Ticket Service har spesialisert seg på underholdning av ulik art i utlandet, kombinert med smarte billetter som transportkort i London og Paris, inngangsbilletter til attraktive severdigheter slik at du slipper kø, interessante sightseeingturer og togpass. Vi er til sammen en kunnskapsrik gruppe medarbeidere som gjennom mange år på studieturer, har sett og opplevd mye av det vi formidler. Vi setter vår ære i å vite mest mulig om det vi selger.

Bestilling & Kundeservice
I Ticket Service gjør vi vårt ytterste for å gi deg en best mulig opplevelse til en best mulig pris. Det handler om å kjenne teatre, hvor det er best å sitte, hva som passer for barn og ungdom, hvilke teaterbygg som er en opplevelse i seg selv - i det hele tatt gleden ved å formidle noe vi alle er opptatt av - nemlig kultur.
Din reise blir noe ekstra når du har bestilt billetter til en musikal, fotballkamp, konsert eller opera. En godt forberedt reise vil alltid gi deg bedre opplevelser!

Holiday Events
Box Office i Sverige, Ticket Service i Norge og Arte Udland i Danmark er i sine respektive land dominerende aktører innen salg av billetter til kultur- og sportsbegivenheter internasjonalt. De tre selskapene går under fellesnavnet Holiday Events, hvis forretningsidé er å gjøre det enkelt for reisebyråer å bestille billetter til slike arrangementer hvor de enn foregår i verden.

Om våre eiere
Ticket Service eies av Resia AB, som med over 30 prosent av totalmarkedet for reisebyråsolgte charter- og pakkereiser samt markedets ledende tilbud innen forretningsreiser er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Reisefeber, Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group omsetter for cirka fire milliarder kroner og har i overkant av 500 medarbeidere, med hovedkontor i Göteborg.

Velkommen til seriøs handel hos Ticket Service!
Ticket Service - Resia Travel Group
Resia AS
Postboks 39
1720 Greåker, Norge

Organisasjonsnummer: 999 128 726
Kontonr: 6021 05 15 153
Ticket Service aksepterer Visa - Mastercard - Diners - American Express