Billetter til musikalen SIX i London | Ticket Service

SIX the Musical i London

Vaudeville Theatre - LON

Billetter til musikalen SIX

FRASKILTE OG HALSHUGGEDE – LIVE!

Fra Tudor-dronninger til pop-prinsesser griper de seks hustruene til Henry VIII mikrofonen for å fortelle sine historier. Her remikses 500 års historisk hjertesorg i et 75 minutter la... more

korte fakta

  • periode
  • sted Vaudeville Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

OM FORESTILLINGEN

FRASKILTE OG HALSHUGGEDE – LIVE!

Fra Tudor-dronninger til pop-prinsesser griper de seks hustruene til Henry VIII mikrofonen for å fortelle sine historier. Her remikses 500 års historisk hjertesorg i et 75 minutter langt show proppfullt av 2000-tallets girl-power! Disse dronningene har kanskje “grønne” ermer, men leppestiften deres er rebelsk rød!

Henrys seks dronninger, Aragon, Boleyn, Seymour, Cleves, Howard og Parr #break kommer her tilbake fra fortiden med en annen side av den britiske historien – sin historie. Dronningene bytter på med å synge og fortelle akkurat sin historie for å se hvem av dem som ble mest plaget av Henry og dermed burde få være gruppens hovedsanger.

Denne herlige blandingen av musikal og konsert, av historie og popmusikk, av dronninger og power-jenter er skapt av Toby Marlow og Lucy Moss og har gjort stor suksess rundt om i Storbritannia. Nå flytter dronningene SIX in på Vaudeville Theatre i London.

VIKTIG Å VITE!

Generelle forestillingstider for SIX the Musical:
Mandag: Ingen forestilling
Tirsdag: Kl. 20:00
Onsdag: Kl. 20:00
Torsdag: Kl. 17:30 og 20:30
Fredag: Kl. 20:00
Lørdag: Kl. 16:00 og 20:00
Søndag: Kl. 16:00 og 19:00