Billetter til fotball og sightseeing i Madrid

Madrid, Spanias pulserende hovedstad, der kultur, historie og fotball forenes i en reiseopplevelse uten sidestykke. 

Som det fremste reisemålet for fotballentusiaster inviterer vi deg til å utforske Madrids ikoniske landemerker, blant annet Santiago Bernabéu Stadium, som er hjemmet til den verdenskjente fotballklubben Real Madrid, og Wanda Metropolitano Stadium, Atlético de Madrids stolthet. Her kan du fordype deg i den elektrifiserende atmosfæren under en live-kamp og heie sammen med lidenskapelige fans fra hele verden.

Men Madrid byr på mer enn bare fotballglede. Oppdag byens kulturskatter som det kongelige palasset, Prado-museet og den travle Plaza Mayor. La deg friste av autentisk spansk mat på lokale tapasbarer og tradisjonelle spisesteder, eller vandre gjennom livlige markeder som Mercado de San Miguel.

Enten du planlegger en fotballpilegrimsreise, en kulturell oppdagelsesferd eller en rolig ferie, har vi alt du trenger for å gjøre Madrid-opplevelsen uforglemmelig. Fra offisielle billetter til fotballkamper til engasjerende byvandringer og spennende attraksjoner - la oss være din pålitelige partner når du skal skape minner for livet. Begynn å planlegge Madrid-eventyret ditt i dag, og opplev magien i Spanias fengslende hovedstad!

Kommende (34)

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...