Billetter til MJ The Musical: Opplev Magien i London

Billetter til MJ The Musical: Opplev Magien i London

Anerkjent som en av de største underholderne gjennom tidene, tar Michael Jacksons uovertrufne kunstneriske talent hovedrollen i den kritikerroste musikalen MJ, som har vunnet flere Tony Awards®, når den nå tar veien til West End i London.

Billetter fra329 kr

Om

Forbered deg på å bli trollbundet av den sensasjonelle MJ the Musical, en kritikerrost produksjon som bringer Michael Jacksons legendariske talent og fengslende historie til live rett foran øynene dine. Fra Broadway til West End lover dette flerfoldige prisvinnende showet en uforglemmelig opplevelse for publikum over hele verden.

Fordyp deg i den elektrifiserende energien fra Michael Jacksons ikoniske hits, inkludert tidløse klassikere som "Billie Jean", "Beat It", "Thriller" og "Smooth Criminal". Enten du er en ihuga fan eller bare setter pris på god musikk, garanterer MJ the Musical at du kommer til å danse i setet ditt.

Dykk ned i den fengslende fortellingen bak Kongen av Pops vei til stjernestatus, mens MJ tar deg med på en reise gjennom hans banebrytende Dangerous World Tour fra 1992. Bli vitne til Tony-prisvinnende skuespiller Myles Frost skinne i sin West End-debut, og gjenta sin anerkjente opptreden som Jackson etter å ha gjort historie som den yngste solo Beste Skuespiller i en musikal-vinneren på Tony Awards.

Med et stjernespekket kreativt team ledet av Pulitzer-prisvinnende forfatter Lynn Nottage (Ruined, Sweat) og regissør/koreograf Christopher Wheeldon (An American in Paris), lover MJ the Musical et visuelt slående og følelsesmessig fengslende spektakel som vil etterlate deg trollbundet.

Sikre billettene dine til MJ the Musical i London gjennom TicketService.no og ta turen til det illustre Prince Edward Theatre for en uforglemmelig kveld med underholdning. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve magien av Michael Jacksons arv live på scenen!

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Antall billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...