Union Berlin v VFL Bochum

Union Berlin v VFL Bochum

Union Berlin fotballklubb, grunnlagt i 1966, er et symbol på lidenskap for fotball i den tyske hovedstaden. Kjent for sin ubøyelige dedikasjon og nære bånd til sine supportere, har Union Berlin vokst fram som en ekte underdog-historie i tysk fotball.

Klubbens hjemmebane, Stadion An der Alten Försterei, skaper en atmosfærisk ramme der fansen kan samles og støtte laget sitt. Union Berlins oppstigning gjennom rekkene har blitt drevet av deres særegne verdier som solidaritet, fellesskap og inkludering, noe som gjør dem til en elsket og respektert kraft i tysk fotball.

Med deres maskot Ritter Keule og en hymne som har blitt sunget av artister som Nina Hagen, føles det å se en Union Berlin-kamp som å være vitne til historie i aksjon!

Ikke gå glipp av det og bestill billettene dine for denne sesongen!

5. mai 2024
15:30
Mobile E-ticket

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Oops! Det ser ut til at dette produktet er utsolgt for øyeblikket. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Men du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om tilgjengelighet, alternativer eller andre spørsmål du måtte ha.

Du kan kontakte oss gjennom vår online chat eller ved å skrive til info@ticketservice.no, og vi vil svare deg så snart som mulig.

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...