The lastminute.com London Eye - Standard Entry

The lastminute.com London Eye - Standard Entry

Bestill billetter til London Eye i London og nyt de mest spektakulære utsiktene over byen!

Billetter fra465 kr

Om

Plassert på South Bank of the elven Thames, er London Eye en ikonisk del av Londons skyline. På 135 meter er Lastminuite.com London Eye verdens høyeste frittstående observasjonsrad, med 40 kilometers panoramautsikt i alle retninger (det er så langt som til Windsor Castle på en klar dag!).

Med fortryllende 360-graders utsikt over hovedstaden, kan du nyte Londons mest kjente landemerker som Big Ben, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral, Westminster Abbey og Trafalgar Square. Bestående av 32 høyteknologiske glasskapsler, tar en tur på London Eye 30 minutter.

 

Nøkkelfunksjoner og høydepunkter i London Eye inkluderer:

  • Praktfulle Utsikter: London Eye gir besøkende muligheten til å oppleve pustende panoramautsikt over byen. Når du stiger opp i en av glasskapslene, blir du behandlet med en 360-graders utsikt som strekker seg over Londons historiske landemerker, inkludert Big Ben, Houses of Parliament, St. Paul's Cathedral, Buckingham Palace og The Shard.

 

  • Arkitektonisk Underverk: Hjulet selv er en imponerende bragd innen ingeniørkunst og design. Det står i en imponerende høyde på 135 meter (443 fot) og var verdens høyeste observasjonsrad da det åpnet i 2000. Dets slanke og moderne utseende kontrasterer vakkert med de historiske bygningene som omgir det.

 

  • Kapselopplevelse: Besøkende går ombord i en av de 32 glasskapslene, hver i stand til å romme opptil 25 personer. Disse kapslene er romslige, klimastyrt og gir uhindret utsikt over Londons skyline. Hjulets langsomme rotasjon lar passasjerene nyte landskapet og fange minneverdige fotografier.

 

  • Historisk Betydning: London Eye ble opprinnelig reist for å feire årtusenskiftet og var opprinnelig ment å være en midlertidig attraksjon. På grunn av sin enorme popularitet har det imidlertid blitt en permanent del av Londons landskap.

 

  • Beliggenhet ved elven Thames: Plassert langs elven Thames, er London Eye sentralt plassert og gir enkel tilgang til andre London-attraksjoner som Tate Modern, Shakespeare's Globe Theatre og Southbank Centre.

 

  • Kulturell Midtpunkt: Området rundt London Eye er et travelt kultursentrum med gateartister, matboder og en livlig atmosfære. Det er et flott sted å suge inn den lokale kulturen og nyte ulike former for gateunderholdning.

 

Enten du er en førstegangsbesøkende i London eller en erfaren reisende, er en tur på London Eye en must-do opplevelse. Det gir en unik og fortryllende perspektiv på byens rike historie og livlige nåtid, noe som gjør det til en viktig del av ethvert London-reiserute.

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...