Shrek’s Adventure! London – Daily Entry

Shrek’s Adventure! London – Daily Entry

Shrek London

Bli med i søket etter å finne Shrek! En strålende gal interaktiv og nedsenkende opplevelse, der hele familien kan reise gjennom Far Far Away som stjernene i showet.

more

korte fakta

  • periode 2023-12-11 - 2024-03-31
  • sted Shrek London
United Kingdom, London, SE1 7PB

Laster inn

Bli med i søket etter å finne Shrek! En strålende gal interaktiv og nedsenkende opplevelse, der hele familien kan reise gjennom Far Far Away som stjernene i showet.

Start med å gå om bord på DreamWorks Tours magiske flygende 4D-buss til Far Far Away, der du vil utforske 12 lattermilde eventyrlige live-show, samle spesielle ingredienser du trenger for å finne Shrek og komme trygt hjem!

Dette unike eventyret lar deg se, høre, ta på og lukte eventyret, med en dose av Donkeys friskhet underveis.

 

Hva du kan forvente:

Shrek’s Adventure! London tilbyr en nedsenkende historiefortelling. Det er en spasertur- og kjøreattraksjon for familien som inkluderer:

  • 12 lattermilde eventyrlige live-show med skuespillere, fengslende fortelling, spesialeffekter og ekstraordinære DreamWorks-animasjoner
  • Besøk Askepott i Shreks sump, støt på Pus i Støvler, redd Pinocchio fra torturhjulet, lag en magisk trylleformel med Muffinmannen og lær Kung Fu-kunsten av Po, selveste Dragens kriger
  • 4D-buss-simulering
  • Mange fotomuligheter og masse interaktive spill

Nyttig informasjon

Adresse

Shrek’s Adventure! London, County Hall, Westminster Bridge Rd, SE1 7PB London

 

Hvor går jeg

Shrek’s Adventure ligger innen enkel gangavstand fra flere London Underground-stasjoner: Waterloo, Embankment, Charing Cross og Westminster.

Waterloo er den nærmeste T-banestasjonen til Shrek’s Adventure! London. Det er omtrent fem minutters gange. Forlat stasjonen og følg skiltene til South Bank.

Embankment- og Charing Cross-stasjonene ligger nær hverandre på nordsiden av Themsen. Begge stasjonene er en ti-femten minutters spasertur for å komme til Shrek’s Adventure! London. Kryss Hungerford Bridge fra stasjonen.

Westminster T-banestasjon er den nærmeste stasjonen til Big Ben og Houses of Parliament. Fra Westminster T-banestasjon, ta utgang en og følg skiltene til Westminster-piren.

 

Varighet

Turene varer omtrent 75 minutter.

 

Åpningstider

Åpent hver dag unntatt juledagen

Man, tir, ons, fre: 10.00 til 16.00 (siste tur)

Torsdag: 11.00 til 16.00 (siste tur)

Lørdag: 10.00 til 18.00 (siste tur)

Søndag: 10.00 til 17.00 (siste tur)

Noen utvidede åpningstider i skoleferier

Alle åpningstider kan endres

 

Tilgjengelighetsinformasjon

Gjester med nedsatt funksjonsevne bør kjøpe en standardbillett og vil kvalifisere seg for én gratis ledsagerbillett. Den gratis billetten for ledsageren skal forespørres ved ankomst til attraksjonen ved fremvisning av bevis for nedsatt funksjonsevne.

Attraksjonen er tilgjengelig for rullestolbrukere, unntatt for den magiske bussturen. Av helse- og sikkerhetsgrunner kan Shrek’s Adventure! London bare ta imot 2 rullestolbrukere per time. Når du har bestilt din standardbillett, anbefaler vi å bestille tid for rullestol på forhånd ved å ringe 0871 221 2837* eller 0333 321 2001 (oppgi bestillingsreferansen).

Dessverre kan vi ikke ta imot elektriske rullestoler i attraksjonen.