Alton Towers Resort One Day Entry

Alton Towers Resort One Day Entry

Alton Towers Resort, Farley Ln, Alton, Stoke-on-Trent

Alton Towers Resort er kjent for banebrytende berg-og-dalbaner i verdensklasse og er hjemmet til en fantastisk kombinasjon av turer, attraksjoner, show og temabasert overnatting for eventyrlystne, familier og barn i alle aldre.

more

korte fakta

  • periode 2024-03-18 - 2024-11-06
  • sted Alton Towers Resort, Farley Ln, Alton, Stoke-on-Trent
United Kingdom, Alton, Staffordshire, ST10 4DB

Laster inn

Alton Towers Resort er kjent for banebrytende berg-og-dalbaner i verdensklasse og er hjemmet til en fantastisk kombinasjon av turer, attraksjoner, show og temabasert overnatting for eventyrlystne, familier og barn i alle aldre.

 

Ta en reise gjennom Staffordshires mørkeste historie på Alton Towers Dungeons! Og hvis det ikke er skummelt nok, kan de som søker spenning også oppleve syv verdensklasse berg-og-dalbaner, inkludert den nyeste tilskuddet Wicker Man, som kombinerer tre og ild, samt Nemesis med sine ikoniske svinger, Oblivions vertikale stup og The Smilers verdensrekord på 14 inversjoner.

 

For de som har små barn med seg, er CBeebies Land det perfekte stedet å utforske og møte noen av dine favorittvenner fra CBeebies, inkludert Hey Duggie, Peter RabbitTM og Postman Pat. Familier kan også oppdage Sharkbait Reef by SEA LIFE, lære å kjøre på Cuckoo Cars Driving School, ta Runaway Mine Train eller glede seg over spinn og spenning på Spinball Whizzer!

 

 

Resortet, som driftes av Merlin Entertainments Group, inkluderer en temapark, badeland, minigolf og hotellkompleks. Opprinnelig en privat eiendom, ble Alton Towers-området åpnet for publikum i 1860 for å skaffe midler til eiendommen.

På slutten av det 20. århundre ble det omgjort til en temapark og åpnet en rekke nye attraksjoner fra 1980 og utover. Alton Towers Resort har for øyeblikket over 50 attraksjoner, inkludert vår splitter nye Wicker Man-attraksjon.

Temaparken er åpen fra midten av mars til tidlig november. Spesielle arrangementer arrangeres gjennom hele året, inkludert vår prisbelønte Scarefest-hendelse for Halloween.

 

Ikke gå glipp av det, og bestill billettene dine online for en av Englands mest populære temaparker!

PARKINFORMASJON:

ÅPNINGSTIDER:

Alton Towers Theme Park er åpen fra mars til november hvert år.

Tema parken stenger for vintersesongen rundt starten av november. Temaparken vil gjenåpne hver vår. I løpet av utvalgte datoer i november og desember tilbyr vi en magisk juleopplevelse.

Husk at selv om våre største attraksjoner går i dvale, tilbyr vi fortsatt spektakulære Festive Short Breaks. Bli med oss i desember og i februar i vinterferien.

Våre gjester kan dessuten nyte Waterpark nesten hele året, uansett vær!

Mens noen deler av Alton Towers Resort er åpne for arrangementer hele året, definerer hovedåpningstidene for temaparken vår høysesongen.

Alton Towers stenger til ulike tider i forskjellige årstider, avhengig av lys og vær - men de åpner alltid for moro klokken 10! (Vær oppmerksom på at våre åpningstider kan endres og blir ofte oppdatert nærmere datoen.)

 

TIDSSPARETIPS VED BESØK I PARKEN

  1. Monorail og inngang åpner kl. 09.00. Kom tidlig, ta en drink og gå til dine favorittattraksjoner, klar for moro kl. 10!

  2. Hold øye med informasjonsskjermene. Det er køtidsinformasjonsskjermer over hele parken som hjelper deg med å planlegge dagen din. Åpningstidene for parken kan også bli forlenget på selve dagen. Sjekk informasjonsskjermene våre for de nyeste oppdateringene.

  3. Last ned Alton Towers Resort App. Vår nye og forbedrede app gir deg oppdaterte køtider, åpningstider, attraksjonstider og mer. Last ned appen for å planlegge ruten din rundt temaparken og få eksklusive spesialtilbud!

  4. Spis tidlig, spis sent. Planlegg lunsjpausen klokt og nyt attraksjonene når alle andre spiser.

  5. Få med deg en siste attraksjon rett før stengetid. Gjør den siste turen minneverdig! Hver attraksjon har en annonsert stengetid - men vær oppmerksom på at dette er når køen stenger, ikke attraksjonen selv! Det er alltid tid til en til!

 

 

VEIBESKRIVELSE:

Med tog

Besøkende kan reise til Alton Towers Resort med tog, via flere populære destinasjoner. Besøk thetrainline.com for å søke etter togtider og priser.

Uttoxeter togstasjon:

Uttoxeter stasjon er den nærmeste togstasjonen til Alton Towers, bare 10 mil fra feriestedet. Uttoxeter stasjon ligger bare 20 minutters kjøretur fra feriestedet eller 30 minutter med buss.

Stoke on Trent togstasjon:

Stoke on Trent jernbanestasjon ligger 15 mil fra Alton Towers Resort. En lokal taxi tar omtrent 25 minutter til feriestedet.

Derby togstasjon:

Derby jernbanestasjon er omtrent 40 kilometer fra Alton Towers. Derfra må du bestille en taxi eller en biltjeneste for å komme til feriestedet på omtrent 50 minutter til en time.

Med bil

Du finner Alton Towers Resort på følgende adresse:

Alton Towers Resort Alton, Staffordshire, ST10 4DB

Alton Towers Resort ligger mellom M1 og M6 og er godt skiltet fra begge motorveiene. Avhengig av retning er de nærmeste avkjøringene fra motorveiene:

M1 nordgående - Avkjørsel 23a

M1 sørgående - Avkjørsel 28

M6 nordgående - Avkjørsel 15

M6 sørgående - Avkjørsel 16

Vær forsiktig når du kjører i området, da det er mange gående, syklister og hesteryttere, og veiene kan være smale på noen steder.

Noen satellittnavigasjonssystemer kan føre deg ned en lokal gårdvei (spesielt hvis du kommer fra B5417). Følg veiskiltene de siste par milene.

 

PARKERING:

Bilparkering for gjester som besøker Alton Towers Theme Park koster £ 7 for helgedagsparkering. Dette kan kjøpes online på forhånd for å unngå køer, eller ved inngangen til temaparken. Ved ankomst, følg veiskiltingen eller våre teammedlemmers anvisninger. Vi har både gress- og asfalterte parkeringsplasser, og du kan bli parkert på gress.

Standard parkering er en spasertur på 15-25 minutter til temaparkens inngang.

 

Hvordan kommer jeg til temaparken fra parkeringsplassen?

Du kan enten gå til temaparkens inngang, som angitt av skiltingen over alle parkeringsplassene. Du kan også ta Resort Monorail. Dette vil ta deg fra hotellene og parkeringsplassene til inngangsplassen. Monorailen går fra parkens åpningstid, til en time etter den annonserte stengetiden for attraksjonene.