The Great Gatsby - Immersive London

The Great Gatsby - Immersive London

Jay Gatsby har invitert deg på en av sine sagnomsuste fester, og det er en invitasjon du ikke vil takke nei til!Stig rett inn i 20-tallet i denne opplevelsen av musikk og stemning i en herlig tolkning av F. Scott Fitzgeralds roman.

Mobile E-ticket
Billetter fra57 111 kr

Om

Ta på deg danseskoene, kle deg i frynser og sett fjærene i håret! Du er invitert på fest hos The Great Gatsby. Det er 20-tallet. En æra av hjemmebrent, heit jazz og forbudt nytelse. Jay Gatsby har invitert deg på en av sine sagnomsuste fester, og det er en invitasjon du ikke vil takke nei til!

Stig rett inn i 20-tallet i denne opplevelsen av musikk og stemning i en herlig tolkning av F. Scott Fitzgeralds roman. Musikken flommer, festen er i full gang og du er der. Handlingen utspiller seg rundt omkring deg samtidig som du er på fest og mingler, danser! Ikke usannsynlig blir du vitne til en eller annen skandale i all vrimmelen. Alt kan hende — og du er der!

På denne opplevelsen er det ingen sitteplatser. Gjestene oppfordres til å danse, ta en drink og mingle. Hendelsene utspiller seg rundt dere.

Kle deg gjerne i 20-tallsinspirerte klær. Dansevennlige sko er et must!

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Antall billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...