Faulty Towers the Dining Experience from 2022 i London

Faulty Towers the Dining Experience from 2022 i London

Velkommen til Faulty Towers! Her er du gjest på “Hotell i særklasse”, og hovedrolleinnehaverne er til stede, klare til å servere deg

Mobile E-ticket
Billetter fra80 106 kr

Om

Velkommen til Faulty Towers! Her er du gjest på “Hotell i særklasse”, og hovedrolleinnehaverne er til stede, klare til å servere deg!
Du vil treffe Basil, Sybil og Manuel i en to timer lang hysterisk morsom interaktiv måltidsopplevelse. Samtidig som du nyter et typisk treretters måltid à la 70-tallet, mores du av lysende improvisasjonsteater når hovedpersonene Basil, Sybil og Manuel setter i gang og hva som helst kan hende … Vær forberedt på galskap og uventede hendelser i løpet av måltidet. Hva som skjer under akkurat ditt måltid, gjenstår å se, men én ting kan vi uansett love: Det vil bli rikelig med latter!

Skuespillerne fanger originalens ånd og stemning på lysende vis, og du vil ikke savne verken John Cleese eller noen av de andre opprinnelige skuespillerne. Forestillingen, som er inspirert av en av Storbritannias største TV-suksesser gjennom tidene, har gjort stor suksess i en rekke land; urpremieren gikk av stabelen allerede i 1997 — i Australia.

Uansett om du kjenner den originale TV-serien eller ikke, så kommer du til å få en unikt underholdende opplevelse fylt av elleville påfunn og hysterisk latter.

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Antall billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...