Sightseeing og turistattraksjoner i San Francisco — bestill dine billetter hos Ticket Service

Forhåndskjøp dine billetter til sightseeing og turistattraksjoner i San Francisco. Vi tilbyr dessuten billetter som inkluderer en tur-retur fergereise til et av verdens største turistmål, fengselsøya Alcatraz. I San Francisco kan du oppleve mengder av severdigheter

Detalj

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

Forhåndskjøp dine billetter til sightseeing og turistattraksjoner i San Francisco. Vi tilbyr dessuten billetter som inkluderer en tur-retur fergereise til et av verdens største turistmål, fengselsøya Alcatraz. I San Francisco kan du oppleve mengder av severdigheter. Og få vite mye interessant om byens historie og viktige landemerker. Ikke minst den berømte Golden Gate-broen med sine 2 737 meter tvers over Golden Gate-sundet, som forbinder San Francisco-bukten i California med Stillehavet.

Husk også å besøke det koselige området rundt Fisherman's Warf med mengder av koselige restauranter og mange morsomme aktiviteter. I San Francisco finner du også verdens mest krokete vei, Lombard Street, som tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år. I denne vakre byen med dens karakteristiske trikker som bringer deg opp og ned de mange bratte bakkene er det masse å oppleve! Forhåndskjøp dine billetter hos oss i dag og ha alt klart til reisen din!

Til begynnelsen