Billetter til sightseeing i Madrid - på Ticket Service

I Spanias hovedstad, Madrid, møter du det “virkelige” Spania med brede avenyer og storslåtte plasser. Slå deg ned på en av de mange restaurantene rundt Plaza Mayor og nyt et deilig tapasmåltid

Detalj

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

I Spanias hovedstad, Madrid, møter du det “virkelige” Spania med brede avenyer og storslåtte plasser. Slå deg ned på en av de mange restaurantene rundt Plaza Mayor og nyt et deilig tapasmåltid. Besøk det kongelige palasset gjennom en guidet rundtur i byen. For de fotballgale tipser vi om sightseeing i byen med et besøk på fotballarenaen Santiago Bernabéu, Real Madrids hjemmebane! Og for den shoppinglystne en heldag til Las Rozaz Village, en halvtime utenfor byen.
Spania har også en kongelig historie. Unn deg et besøk på det kongelige palasset, Palacio Real de Madrid, og beundre de vakre salene med deres fantastiske interiører, kunstverker, klenodier osv. Og gå for all del ikke glipp av å oppleve hva Madrid har å tilby om kvelden. Etter siestaen blomstrer byen opp i et herlig folkeliv igjen! Forhåndskjøp billett til våre turer med guide på kveldstid og få et herlig innblikk i spanjolenes natteliv. På dagen kan du utforske byen med smidig Hop-on Hop-off-sightseeing og et smidig turistkort. Hvorfor ikke også benytte muligheten til å oppleve en av de eldste byene i Europa, Toledo? Hos oss kan du bestille billetter til en spennende heldagstur, som starter i Madrid. Vi på Ticket Service hjelper deg å oppleve byen på en enkel, smidig og spennende måte. Bestill nå! Vi sender deg billettene per e-post.

Til begynnelsen