Sightseeing og turistattraksjoner i Athen – bestill dine billetter hos Ticket Service.

Velkommen til Hellas’ hovedstad, Athen. Athen er en by proppfull av interessant historie blandet med nåtidens moderne shoppingstrøk og musikklubber.

Detalj

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

Velkommen til Hellas’ hovedstad, Athen. Athen er en by proppfull av interessant historie blandet med nåtidens moderne shoppingstrøk og musikklubber. Et must når du besøker Athen er å se Akropolis. Prøv å tenke deg at bygningene her ble bygget alt i 400 år f.Kr. Med et Athens iVenture Card eller Athens Museum Pass slipper du de lange køene og kan komme i gang og oppleve disse fantastiske byggverkene med én gang.
Kanskje vil du fortsette dagen med å besøke et av de mange antikke teatrene som fins her eller kanskje la deg forundre over ruinene av Zevs-tempelet. Det var også i Athen de aller første olympiske lekene fant sted, i 1896. Gå ikke glipp av muligheten til å besøke det tradisjonsrike Panathinaiko-stadionet.
Vil du koble av litt, bør du unne deg å rusle litt i Athens mange koselige smågater og #break smug med herlige små tavernaer med både lokale og andre fristelser på menyen. I Athen føler man seg velkommen! I Athen er det lett å trives!

Til begynnelsen