Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Severdigheter i Brussel

Brussel sentrum ligger vakkert til innenfor et tydelig avgrenset område som kalles Pentagon. For tiden markeres grensen av den trafikkerte ringveien Petite Ceinture. Veien følger den ni kilometer lange gamle bymuren, som ble oppført på 1300-tallet. Du ser ikke mange spor etter muren, men en gammel byport, Porte de Hal, står ennå der og gir et inntrykk av hvor kraftige festningsverkene må ha vært. Mesteparten av Brussels historiske del ligger innenfor disse grensene, så vel kontorkvarterene og boligkvarterene i Nedrebyen som den burgundiske Øvrebyen, der blant annet det… Les mer

Ingen treff!

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Severdigheter i Brussel

Brussel sentrum ligger vakkert til innenfor et tydelig avgrenset område som kalles Pentagon. For tiden markeres grensen av den trafikkerte ringveien Petite Ceinture. Veien følger den ni kilometer lange gamle bymuren, som ble oppført på 1300-tallet. Du ser ikke mange spor etter muren, men en gammel byport, Porte de Hal, står ennå der og gir et inntrykk av hvor kraftige festningsverkene må ha vært. Mesteparten av Brussels historiske del ligger innenfor disse grensene, så vel kontorkvarterene og boligkvarterene i Nedrebyen som den burgundiske Øvrebyen, der blant annet det kongelige slottet ligger.

Som en følge av dette er Brussel en veldigt kompakt by, slik at du kan spasere fra den ene siden av “pentagonet” til den andre på en halvtime.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste