Liverpool v Norwich City/Bristol Rovers

Liverpool v Norwich City/Bristol Rovers

Liverpool, også kalt The Reds, er en av Englands mest suksessfulle fotballklubber gjennom tidene, med 19 Premier League-seire og mange andre store titler. Hjemmearenaen, den ærverdige Anfield med rundt 61000 sitteplasser, er et must for Liverpool-fans.

Som offisiell agent har TicketService solgt titusenvis av fotballbilletter til Premier League siden 1980. Takket være et langvarig samarbeid med klubbene, tilbyr vi et bredt utvalg av offisielle kampbilletter som du trygt og sikkert kan bestille online, med vårt kundeserviceteam klare til å hjelpe om nødvendig!

Og denne sesongen kommer med store nyheter!

Den nye Anfield Road Stand er nå åpen og øker kapasiteten på stadionet, noe som gjør det til et av de største stadionene i Premier League.

Og vi er utrolig glade for å kunngjøre at Liverpool FC har utnevnt vårt morselskap, Travel Connection, som en av bare fire offisielle agenter for matchday hospitality-pakker på Brodies Sports Bar i den nye Anfield Road Stand!

Du kan lese hele kunngjøringen her:

https://www.liverpoolfc.com/news/brodies-sports-bar-resellers-confirmed 

28. jan. 2024
14:30
Mobile E-ticket

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Setekart

Oops! Det ser ut til at dette produktet er utsolgt for øyeblikket. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Men du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om tilgjengelighet, alternativer eller andre spørsmål du måtte ha.

Du kan kontakte oss gjennom vår online chat eller ved å skrive til info@ticketservice.no, og vi vil svare deg så snart som mulig.

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...