Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter finnes ikke. Venligst ring oss (tlf. 815 52 010), så hjelper vi deg.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Til kassen

Europa League

Europa League er ligaen der alle lag som plasserte seg på 3. og 4. plass i respektive liga, spiller. Vinneren får en plass i neste sesongs Champions League.

Sikre deg plasser; forhåndskjøp fotballbillettene dine til Europa League hos oss i Ticket Service. Når noen av de lagene vi selger billetter til, spiller i Europa League, tilbyr vi i Ticket Service billetter til hjemmekampene deres. Sesongen 2016/17 tilbyr vi f.eks. billetter til kamper med store lag, som Manchester United i England og Les mer

Ingen treff!

Ingen treff!

Europa League

Europa League er ligaen der alle lag som plasserte seg på 3. og 4. plass i respektive liga, spiller. Vinneren får en plass i neste sesongs Champions League.

Sikre deg plasser; forhåndskjøp fotballbillettene dine til Europa League hos oss i Ticket Service. Når noen av de lagene vi selger billetter til, spiller i Europa League, tilbyr vi i Ticket Service billetter til hjemmekampene deres. Sesongen 2016/17 tilbyr vi f.eks. billetter til kamper med store lag, som Manchester United i England og Roma i Italia.

Hos Ticket Service bestiller du raskt, enkelt og trygt. Ticket Service har som offisiell forhandler siden 1989 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotballl. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige agenter kan vi tilby vi et bredt utvalg av offisielle kampbilletter. Du bestiller alltid trygt, smidig og enkelt — online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Europa League er den nest største fotballturneringen for europeisk fotball etter Champions League. Turneringen ble offisiell i Europa under sesongen 1971/72, men da ble konkurransen kalt UEFA-cupen. I 2009/10 ble navnet endret til det nåværende UEFA Europa League.

Flest titler siden starten 1971/72 har Sevilla, og det er også Sevilla som er regjerende Europa League- mestere (2015/16).

 

 

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste