Se To Kill A Mockingbird / Drep ikke en sangfugl i London

To Kill A Mockingbird / Drep ikke en sangfugl

Gielgud Theatre - LON

Billetter til stykket To Kill A Mockingbird / Drep ikke en sangfugl

Harper Lees Pulizer-vinnende klassiske roman, Drep ikke en sangfugl, blir teaterstykke i London. Fortellingen er inspirert av Lees egen barndom og oppvekst i Alabama. For hovedpersonen, Atticus Finch, har Lee... more

korte fakta

  • periode 2022-03-10 - 2023-05-20
  • sted Gielgud Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

OM FORESTILLINGEN

Harper Lees Pulizer-vinnende klassiske roman, Drep ikke en sangfugl, blir teaterstykke i London. Fortellingen er inspirert av Lees egen barndom og oppvekst i Alabama. For hovedpersonen, Atticus Finch, har Lee hatt sin egen far som inspirasjonskilde. Romanen har nærmest blitt en litterær definisjon av ungdommelig uskyld – og det uunngåelige tapet av den.

Handlingen er basert på Harper Lees iakttakelser av familie og naboer samt situasjoner og episoder hun opplevde i tiårsalderen. Fortellingen tar opp temaer som rasediskriminering, klassetilhørighet og tapt uskyld og har blitt like omdiskutert som den har blitt elsket. Romanen ble utgitt i 1960 og ble straks en suksess. I dag betraktes den som en moderne amerikansk klassiker – og NÅ kan du se den dramatisert på scenen i London.

Generelle forestillingstider for To Kill A Mockingbird:
Mandag: Kl. 19:45
Tirsdag: Kl. 19:45
Onsdag: Kl. 19:45
Torsdag: Kl. 15:00 og 19:45
Fredag: Kl. 19:45
Lørdag: Kl. 15:00 og 19:45
Søndag: Ingen forestilling