The Tempest | på Globe Theatre i London

The Tempest | på Globe Theatre i London

Shakespeare's Globe Theatre - LON

Scenen er duket for en tumultarisk ny produksjon av The Tempest, Shakespeares fortelling om regning og forløsning, i sommer i Globe Theatre.

more

korte fakta

  • periode 2022-07-22 - 2022-10-22
  • sted Shakespeare's Globe Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

Inspirert av elisabethanske rapporter om Vestindia på 1500-tallet og gjennomsyret av en ånd av magi og overtro, er The Tempest Shakespeares tumultartede spill om svik, kjærlighet og tilgivelse.

 

Satt på en avsidesliggende og mystisk øde øy, må en forvist far gi fra seg kontrollen og løslate datteren sin for at hun og han skal vokse, elske og forstå denne modige nye verdenen. Med fortryllelser og forræderi på hver eneste tur, vil noen noen gang slippe unna?

 

#TheTempest

 

«Frykt ikke, øya er full av lyder, lyder og søte lufter, som gir glede og ikke gjør vondt.» – III. akt, scene 2

 

Show  informasjon:

Du kan bestille fra 22. juli 2022 til 22. oktober 2022.

Aldersbegrensninger: Det er ingen aldersgrenser på produksjonen, men noen av Shakespeares skuespill utforsker voksenscener som noen barn kan synes er opprørende.

Kjøretid: Ca 3 timer inkludert intervall.

På grunn av teatrets intime natur, kan det hende vi ikke kan ta inn etternølere, så vennligst kom i god tid før forestillingen.

Covid-sikkerhet: Dette lokalet har ytterligere Covid-19-sikkerhetstiltak på plass for å sikre helse og velvære til ansatte, utøvere og gjester.

Stedsinformasjon: The Globe

Nærmeste T-banestasjon: London Bridge (Northern Line & Jubilee line)

Gå ut av stasjonen, følg skiltene til Themsen/South Bank. Når du kommer til elven, dra vestover og Globe er ved Tate Modern på sørsiden av elven.

Nærmeste togstasjon: London Bridge