The Smartest Giant In Town på St. Martin's Theatre i London

The Smartest Giant In Town i London

St. Martin's Theatre - LON

Basert på bestselgerboken av Julia Donaldson og Axel Scheffler, blir denne hjertevarme historien om vennskap og å hjelpe de som trenger det vekket til live i et musikalsk, dukkefylt eventyr for hele familien!

more

korte fakta

  • periode 2023-12-02 - 2024-01-07
  • sted St. Martin's Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

En Fierylight and Little Angel Theatre-samproduksjon av bestselgerboken til Julia Donaldson og Axel Scheffler "The Smartest Giant In Town in London" vil være en familie må-se denne vinteren!

George skulle ønske at han ikke var den råeste giganten i byen. Så når han ser en ny butikk som selger klær i store størrelser, bestemmer han seg for at det er på tide med et nytt utseende: smarte bukser, smart skjorte, stripete slips, skinnende sko. Nå er han den smarteste giganten i byen. . . helt til han støter på noen dyr som desperat trenger hans hjelp – og klærne hans!

Denne hjertevarmende historien om vennskap og å hjelpe de som trenger det, bringes til live i et musikalsk, dukkefylt eventyr, som følger på Little Angel Theatres bestselgende tilpasninger av Julia Donaldsons bildebøker, inkludert The Singing Mermaid og The Everywhere Bear.

Moro for alle aldre og den perfekte forestillingen for de yngste teatergjengerne!

 

Show informasjon:

Du kan bestille fra 28. juli 2022 til 01. januar 2023.

Spilletid: 55 minutter (ingen intervall)

Viktig informasjon:

Babyer i armene 

Babyer i armene er tillatt for denne produksjonen, babyer under 12 måneder som sitter på et voksent fanget trenger ikke billett. Alle andre lånetakere trenger en billett for inngang.

Barnevogner og vogner

Disse kan stå fra 40 minutter før forestilling i garderoben vår, de må kunne kollapse og bør være før de leveres til teamet vårt. Plassen er begrenset.

 

Covid-sikkerhet

Dette lokalet har ytterligere Covid-19 sikkerhetstiltak på plass for å sikre helse og velvære til ansatte, utøvere og gjester.

 

Ytterligere informasjon

Vi ber om at du bærer et ansiktsdeksel under hele besøket på teateret, som foreslått på regjeringens nettsted, med mindre du spiser eller drikker, eller hvis du er fritatt.

 

Stedinformasjon: St. Martin's Theatre

Nærmeste t-banestasjon: Leicester Square (Piccadilly og Northern linjer)

(5 minutter) Ta Cranbourn Street bort fra Leicester Square til St Martin's Lane, hvor du drar til venstre opp til West Street. Teateret er til høyre.

Nærmeste togstasjon: Charing Cross

Bussruter: (Shaftesbury Avenue) 14, 19, 38; (Charing Cross Road) 14, 19, 38, 24, 29, 176

Nattbuss: (Shaftesbury Avenue) 14, N5, N19, N20, N38, N41; (Charing Cross Road) 14, 24, 176, N5, N19, N29, N38, N41, N279