Henry VIII | Globe Theatre i London

Henry VIII | Globe Theatre i London

Shakespeare's Globe Theatre - LON

Se historien om Henry VIII fra et kvinnelig perspektiv mens Shakespeares utforskning av kjærlighet, avstamning og makt, skrevet sammen med John Fletcher, utspiller seg i Globe Theatre denne sommeren.

more

korte fakta

  • periode 2022-05-19 - 2022-10-21
  • sted Shakespeare's Globe Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

Se historien om Henry VIII fra et kvinnelig perspektiv mens Shakespeares utforskning av kjærlighet, avstamning og makt, skrevet sammen med John Fletcher, utspiller seg i Globe Theatre denne sommeren. Du kjenner historien: en konge som snur landet sitt på hodet for å prøve å sikre seg en mannlig arving. Men det har aldri blitt fortalt på denne måten før ... En dronning kjemper for rettferdighet. En dame provoserer fram reformasjon. Men i fravær av en sønn, kan en prinsesse forandre fremtiden?

Amy Hodge (Women Beware Women, Globe) regisserer denne produksjonen som ser at Globe's 2022 Resident Writer Hannah Khalil (A Museum in Baghdad) blir Shakespeare og Fletchers tredje samarbeidspartner.

 

Show informasjon:

Du kan bestille fra 20. juli 2022 til 21. oktober 2022.

Viktig informasjon om covid-19:

Maske

Med mindre de spiser eller drikker, er alle gjester pålagt å bære en maske til enhver tid mens de er inne på dette lokalet.

Stedsinformasjon: Shakespeare's Globe Theatre

Nærmeste T-banestasjon: London Bridge (Northern Line & Jubilee line)

Gå ut av stasjonen, følg skiltene til Themsen/South Bank. Når du kommer til elven, dra vestover og Globe er ved Tate Modern på sørsiden av elven.

Nærmeste togstasjon: London Bridge