Accidental Death of an Anarchist

Accidental Death of an Anarchist

Lyric Hammersmith - LON

En knivskarp satire, Tom Basdens ondskapsfulle og hysterisk morsomme tilpasning flytter Dario Fos klassiske farse til det moderne London. Bestill billetter online til dette morsomme og hurtigspilte stykket!

more

korte fakta

  • periode 2023-03-18 - 2023-04-08
  • sted Lyric Hammersmith - LON
London

tickets

Laster inn

En anarkist har falt til sin død fra et politistasjonsvindu. Men hoppet han eller ble han kastet?

Mens politiet forbereder en undersøkelse av hendelsen, blir en ustabil showmann bare kjent som Maniakken arrestert og ført inn på politistasjonen. Han griper muligheten til å sette opp en forestilling og leder politiet i en absurd rekonstruksjon av deres versjon av hendelsene, og avslører dekkoperasjoner, korrupsjon og dyp idioti i en institusjon i fritt fall.

En knivskarp satire, Tom Basdens ondskapsfulle og hysterisk morsomme tilpasning flytter Dario Fos klassiske farse til det moderne London.

Ticket Service har et stort utvalg av teaterbilletter til flere av de mest populære stedene.
New York og London er de to byene i verden med størst utvalg i forestillinger. Men vi tilbyr også i flere andre, som Praha, Stockholm og Gøteborg. I Praha kan du kjøpe billetter til en ekte Praha-spesialitet, Laterna Magika. I Stockholm og Gøteborg tilbyr vi ferdige underholdningspakker der det inngår både billett og opphold på sentralt hotell.

Ved forhåndskjøp av billetter slipper du å engste deg for lange køer, og du kan bruke din verdifulle ferietid til andre ting. Bestill før du reiser — det er enkelt og trygt, og du sparer penger på reisemålet!

Har du vanskelig for å velge i det store utvalget til de de mest populære byene?
Här har vi samlat massor av tips för att hjälpe dig.
Å gjøre i London
Å gjøre i New York

Viktig informasjon:

Denne forestillingen inneholder røyk, tåke, strobelys, blitz-/blendelys, høy musikk og svært høye plutselige lydeffekter. Produksjonen kan inneholde temaer eller referanser som noen publikummere kan oppleve som opprørende og/eller skremmende.

Forestillinginformasjon:

Du kan bestille billetter fra 12. juni til 9. september 2023.

Spilletid: 2 timer

Aldersgrense: 14+

Stedinformasjon: Theatre Royal Haymarket

8 Haymarket, London, Storbritannia, SW1Y 4HT

Nærmeste undergrunnsstasjon: Piccadilly Circus

Gå langs Coventry Street og ta deretter Haymarket til høyre. Teateret vil være omtrent 200 meter unna.

Nærmeste togstasjon: Charing Cross

Buss: (Haymarket) 3, 6, 9, 12, 13, 15, 19, 23, 38, 53, 88, 139, 159 Nattbuss: (Haymarket) 6, 12, 23, 88, 139, 453, N8, N19, N38, N97, N3, N13, N15, N136, N159