Show i Madrid — bestill dine biletter hos Ticket Service

Å se en flamencoforestilling i løpet av oppholdet deres i Madrid kan virkelig anbefales. Unn dere å besøke en “tablao” og oppleve en flamencoforestilling — den mest berømte og tradisjonelle underholdningen i Madrid.

Detalj

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

Å se en flamencoforestilling i løpet av oppholdet deres i Madrid kan virkelig anbefales. Unn dere å besøke en “tablao” og oppleve en flamencoforestilling — den mest berømte og tradisjonelle underholdningen i Madrid. Flamencoen – der elegante dansere beveger seg vakkert og temperamentsfullt til den fengende gitarmusikken – er en viktig del av den spanske kulturen. Ofte kan du nyte herlig spansk mat og drikke samtidig som du ser på underholdningen.

Flamencoen er preget av lidenskap. Sangerne akkompagneres av gitarer, håndklapping, kastanjetter og cajón (trommekasse). Enkelte av sangene synges a cappella. Til musikken framføres en ganske så avansert dans med bevegelser og kroppsholdninger som formidler følelsene i musikken — ikke minst lidenskapen. Også skoheler og fotsåler brukes som rytmeinstrumenter i flamencoen.

Til begynnelsen