The Drifters Girl i London

The Drifters Girl i London

”The Drifters Girl” er fortellingen om en av verdens fremste musikkgrupper og om kvinnen som hjalp dem til fremgang.

Mobile E-ticket
Billetter fra32 909 kr

Om

”The Drifters Girl” er fortellingen om en av verdens fremste musikkgrupper og om kvinnen som hjalp dem til fremgang.

Faye Treadwell var The Drifters’ hardt-arbeidende manager med mål om å bringe bandet til toppen av hitlistene. Historien om The Drifters er en følelsesmessig berg- og dalbane om verdensturneer, bestselgende album, personlige tragedier og heftige rettslige prosesser.

The Drifters ble dannet i 1953, og Faye tok over ansvaret i 1967, da gruppens tidligere manager, Fayes mann, døde. I løpet av sin tid som manager brakte hun gruppen til uante høyder og suksesser. Snart var The Drifters et band som var kjent blant alle, og de ble også presentert i the Rock & Roll Hall of Fame.

Dette er ikke bare historien om en av verdens fremste musikkgrupper, men også om verdens første kvinnelige afroamerikanske musikkmanagere og hennes kamp for bandet hun elsket.

30 år og mer enn 100 hitlåter senere eksisterer det ingen tvil om at Faye Treadwell var og alltid vil være “The Drifters Girl”!

Opplev denne fantastiske historien, med masse dramatikk, varme og fengende musikk. Nyt en hitkavalkade med Drifters-klassikere som “Save The Last Dance For Me”, “Under The Boardwalk”, “Kissin’ In The Back Row Of The Movies”, “Stand By Me” och “Saturday Night At The Movies”. Dette vil du ikke gå glipp av, sikre deg billetter allerede i dag!

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Antall billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...