Billetter til The Drifters Girl på West End – bestill hos Ticket Service

The Drifters Girl i London

Garrick Theatre - LON

”The Drifters Girl” er fortellingen om en av verdens fremste musikkgrupper og om kvinnen som hjalp dem til fremgang.

more

korte fakta

  • periode 2021-11-04 - 2022-10-15
  • sted Garrick Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

”The Drifters Girl” er fortellingen om en av verdens fremste musikkgrupper og om kvinnen som hjalp dem til fremgang.

Faye Treadwell var The Drifters’ hardt-arbeidende manager med mål om å bringe bandet til toppen av hitlistene. Historien om The Drifters er en følelsesmessig berg- og dalbane om verdensturneer, bestselgende album, personlige tragedier og heftige rettslige prosesser.

The Drifters ble dannet i 1953, og Faye tok over ansvaret i 1967, da gruppens tidligere manager, Fayes mann, døde. I løpet av sin tid som manager brakte hun gruppen til uante høyder og suksesser. Snart var The Drifters et band som var kjent blant alle, og de ble også presentert i the Rock & Roll Hall of Fame.

Dette er ikke bare historien om en av verdens fremste musikkgrupper, men også om verdens første kvinnelige afroamerikanske musikkmanagere og hennes kamp for bandet hun elsket.

30 år og mer enn 100 hitlåter senere eksisterer det ingen tvil om at Faye Treadwell var og alltid vil være “The Drifters Girl”!

Opplev denne fantastiske historien, med masse dramatikk, varme og fengende musikk. Nyt en hitkavalkade med Drifters-klassikere som “Save The Last Dance For Me”, “Under The Boardwalk”, “Kissin’ In The Back Row Of The Movies”, “Stand By Me” och “Saturday Night At The Movies”. Dette vil du ikke gå glipp av, sikre deg billetter allerede i dag!

Alle bestillinger/forespørsler er bindende.

Plassering i teateret:

  • Du bestiller billetter i ønsket priskategori, og vår leverandør plasserer dere på de beste plassene som fins tilgjengelige i den aktuelle priskategorien på bestillingstidspunktet.
  • På den voucheren du mottar fra oss når billettene/plassene dine er sikret, står den eksakte plasseringen din i teateret. Voucheren bytter du i originalbilletter i teaterets billettluke 30–60 minutter før forestilling.

Slik kommer du deg enklest til teateret, Garrick Theatre, Charing Cross Road, London:
Med T-bane: Leichester Square
Med buss: 3, 6, 9, 12, 13, 15, 24, 29, 30

Forhåndskjøp t-bane-, buss- og flyplass transfer-billetter. Du bestiller dem enkelt her, ovenfor, og vi sender dem hjem dem til deg slik at du har alt klart til reisen.