Rebecca på Charing Cross Theatre i London

Rebecca

Charing Cross Theatre

'Rebecca', med 22 originale sanger, er en gripende thriller full av intriger og overraskelser som holder seg tett til den opprinnelige romanen fra 1938 med samme navn av Daphne du Maurier.

more

korte fakta

  • periode 2023-09-04 - 2023-11-18
  • sted Charing Cross Theatre
London

tickets

Laster inn

'Rebecca', med 22 originale sanger, er en gripende thriller full av intriger og overraskelser som holder seg tett til den opprinnelige romanen fra 1938 med samme navn av Daphne du Maurier. Av Michael Kunze (bok og tekster) og Sylvester Levay (musikk), to av de mest vellykkede tyskspråklige komponistene innen musikalteater, har den nå fått en ny engelsk oversettelse av Christopher Hampton og Michael Kunze, klar for scenen i London!

Denne fortryllende teateropplevelsen vever et nett av spenning, romantikk og intriger som holder deg på kanten av stolen. Bli med oss når vi avdekker gåten bak 'Rebecca', en tidløs fortelling om kjærlighet og bedrag satt mot en bakgrunn av overdådige eiendommer og skjulte motiver. Ikke gå glipp av sjansen til å være en del av denne spennende reisen inn i hjertet av et hjemsøkende mysterium.

Rike Maxim De Winter tar med seg sin naive nye kone hjem til sin eiendom i Cornwall, Manderley, der den manipulerende husholdersken, Mrs. Danvers, ikke liker den nye kones innblanding. Hun overtaler henne til å tro at hun er en uverdig erstatning for den første fru De Winter, den glamorøse og mystiske Rebecca, som omkom i en drukningsulykke, med tragiske følger...

Den verdenskjente romanen ble også filmatisert av Alfred Hitchcock i 1940, med Laurence Olivier, Joan Fontaine, Judith Anderson, George Sanders og Gladys Cooper i hovedrollene. Den ble nominert til 11 Oscar-priser og vant to priser; Beste film og beste kinematografi.

Nå kommer den til Charing Cross Theatre med et orkester på 18, regissert av Alejandro Bonatto (regissør av den kritikerroste oppsetningen av Donizettis 'Rita' og den kommende oppsetningen av Francis Poulanc og Jean Cocteaus 'The Human Voice' på Charing Cross Theatre senere denne måneden).

Ikke gå glipp av sjansen til å nyte denne mystiske fortellingen på scenen!

Forestillingens informasjon:

Bestilling fra: 4. september 2023 til 18. november 2023

Spilletid: 2 timer og 15 minutter

Aldersgrense: 12+

Stedinformasjon: Charing Cross Theatre

Nærmeste undergrunns- og jernbanestasjon: Charing Cross

Bussnummer: (Trafalgar Square / Charing Cross Station Stop K) 11, 87, 91