Newsies på Wembley Park Theatre i London

Newsies i London

Troubadour Wembley Park Theatre - LON

Disney's suksessrike Broadway-musikal har landet i London i en fersk ny produksjon!

Basert på en sann historie, er NEWSIES satt i New York City på begynnelsen av det 20. århundre. Det er den opprørende historien om en gruppe slitne tenåringsgutter som se... more

korte fakta

  • periode 2022-12-01
  • sted Troubadour Wembley Park Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

Basert på en sann historie, er NEWSIES satt i New York City på begynnelsen av det 20. århundre. Det er den opprørende historien om en gruppe slitne tenåringsgutter som selger aviser, som drømmer om et bedre liv langt unna hardheten på gatene. Etter at avis-magnaten Joseph Pulitzer økte prisen på avisene som selges til newsies, samler Jack Kelly sine med-newsies i et forsøk på å protestere mot endringen, og forelsker seg i den unge reporter Katherine på veien. Disse unge newsies fra hele byen kommer sammen og reiser seg mot utnyttelsen av rike utgivere og kjemper for rettferdighet ved å bruke den eneste makten de har - solidaritet.

Den originale produksjonen av NEWSIES åpnet på Broadway i 2012 og var planlagt å spille bare 100 forestillinger, men fortsatte å spille over 1 000 forestillinger før den turnerte og vant to Tony Awards®, inkludert Best Original Score. Den originale produksjonen ble filmet live på scenen og utgitt på kinoer i 2017.

Nå har publikum i Storbritannia for første gang sjansen til å nyte spenningen av en av de største Broadway-suksessene de siste årene. I en innovativ og helt ny immersiv produksjon på Troubadour Wembley Park Theatre, vil teatergjengere bli kastet rett inn i handlingen mens newsies danser, synger, hopper og flyr rundt på gatene i en pulserende 19. århundrets New York City.

Showinformasjon:

Du kan bestille fra 13. mars 2023 til 30. juli 2023.

Løpstid: 2 timer og 30 minutter (inkludert 1 pause)

Aldersgrense: 5+

Stedinformasjon: Troubadour Wembley Park Theatre

Nærmeste undergrunnsstasjon: Wembley Park (Jubilee og Metropolitan linjer)

Nærmeste togstasjon: Wembley Park