Guys & Dolls

Guys & Dolls

Bridge Theatre - LON

Nicholas Hytner regisserer The Bridges nye, fengslende produksjon av Broadway-sensasjonen.

more

korte fakta

  • periode 2023-03-03
  • sted Bridge Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

The Bridge forvandles for en av tidenes største musikaler. Bli transportert til gatene i Manhattan i Guys and Dolls regissert av Nicholas Hytner.

Med Broadway-klassikere som inkluderer; Luck Be a Lady, Sit Down You Are Rocking The Boat, Adelaides Klagesang, Guys & Dolls og mer. Med Daniel Mays, Cedric Neal, Andrew Richardson, Celinde Schoenmaker og Marisha Wallace.

Broadways mest glansfulle kjærlighetshistorie blir levende på spektakulært vis i Guys & Dolls. I denne tilpasningen vil historien finne sted over hele auditoriet. Publikum kan forestille seg at de går gjennom gatene i Manhattan og nipper til en drink på barene i Havana, alt på én kveld.

Sitt rundt auditoriet med SITTEPLASSBILLETTER, der du aldri vil være mer enn fire rader unna handlingen på scenen.

Kan jeg ta med vesken min inn i teateret?

På grunn av denne produksjonens art må alle med ståplassbillett til Guys & Dolls legge fra seg alle jakker og vesker i den kostnadsfrie garderoben som er tilgjengelig. Dette er for sikkerheten og komforten til alle publikummere, skuespillere og ansatte. Vi anbefaler å ankomme minst 45 minutter før forestillingen starter for å ha tid til å legge fra deg jakker og vesker.

Varighet: 2 timer og 50 minutter (inkl. pause)

Aldersbegrensninger: Ingen under 12 år har tillatelse til å oppholde seg i ståplassområdet. Barn mellom 6 og 11 år er velkomne til å se forestillingen, men de må se den fra en stol. Barn under 5 år vil ikke få adgang.

Stedinformasjon:  Bridge Theatre

Nærmeste T-bane- og togstasjon:

London Bridge eller Waterloo

Bussruter: (Tower Bridge - Stop L) 42, 78, 343