Crazy for You på Gillian Lynne Theatre i London

Crazy For You i London

Gillian Lynne Theatre - LON

Se den prisbelønte musikalen Crazy for You i London. Med kjente Gershwin-sanger, livlige danseopptredener og en hjertevarmende historie om kjærlighet og forløsning, er denne forestillingen et must for musikal-entusiaster.

more

korte fakta

  • periode 2023-06-24 - 2023-12-31
  • sted Gillian Lynne Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

The Guardian roser "utsøkt koreografi, uimotståelig komedie, forbløffende opptredener" i denne klassiske musikal-oppsetningen som feirer kraften av å følge drømmene sine. Forestillingen er satt i Deadrock, Nevada, og følger bankmannen Bobby Childss når han tvangsselger en teater. Men Bobby forelsker seg i datteren til eieren, Polly Baker, og i et forsøk på å vinne hjertet hennes, bestemmer han seg for å sette opp en forestilling på teateret.

Opplev magien i Crazy for You i denne spektakulære produksjonen, som ble utsolgt under sin sesong på Chichester Festival Theatre. Regissør og koreograf Susan Stroman vender tilbake til forestillingen etter å ha konseptualisert den opprinnelige Broadway-produksjonen i 1992. Hun har vunnet flere priser i sin karriere, inkludert fem Tony Awards og to Oliviers for sitt fremragende arbeid med forestillinger som The Producers, Showboat, Oklahoma! og mange flere.

Den kritikerroste rollebesetningen fra Chichester Festival Theatre sin oppsetning av Crazy for You overføres også til Gillian Lynne Theatre. Olivier Award-nominerte Charlie Stemp leder rollene som Bobby, med Carly Anderson som Polly. Paret opprinnelig spilte rollene som det romantiske paret i Chichester.

Showinformasjon:

Spilletid: 2 timer og 45 minutter (inkludert pause)

Bestilling fra: 24. juni 2023 til 20. januar 2024

Aldersrestriksjoner: Barn under 4 år vil ikke få adgang til teateret. Alle personer som er 16 år eller yngre må være i følge med en voksen og kan ikke sitte alene i salen. Alle publikummere, uavhengig av alder, må ha en gyldig billett.

Spillested: Gillian Lynne Theatre

166 Drury Lane, London, Storbritannia, WC2B 5PW

Nærmeste undergrunnsstasjon: Covent Garden

(5 minutters gange) Gå til høyre på Long Acre; ta til venstre på Drury Lane og du vil se teateret 100 meter unna på et hjørne.

Bussnumre: (High Holborn) 134, 242; (Kingsway) 1, 59, 68, 91, 168, 171, 188, 243, 521, X68

Nattbussnumre: (High Holborn) 242, N68, N207; (Kingsway) 188, 243, N1, N91, N171