Crazy For You i London

Crazy For You i London

Se den prisbelønte musikalen Crazy for You i London. Med kjente Gershwin-sanger, livlige danseopptredener og en hjertevarmende historie om kjærlighet og forløsning, er denne forestillingen et must for musikal-entusiaster.

Billetter fra24 473 kr

Om

The Guardian roser "utsøkt koreografi, uimotståelig komedie, forbløffende opptredener" i denne klassiske musikal-oppsetningen som feirer kraften av å følge drømmene sine. Forestillingen er satt i Deadrock, Nevada, og følger bankmannen Bobby Childss når han tvangsselger en teater. Men Bobby forelsker seg i datteren til eieren, Polly Baker, og i et forsøk på å vinne hjertet hennes, bestemmer han seg for å sette opp en forestilling på teateret.

Opplev magien i Crazy for You i denne spektakulære produksjonen, som ble utsolgt under sin sesong på Chichester Festival Theatre. Regissør og koreograf Susan Stroman vender tilbake til forestillingen etter å ha konseptualisert den opprinnelige Broadway-produksjonen i 1992. Hun har vunnet flere priser i sin karriere, inkludert fem Tony Awards og to Oliviers for sitt fremragende arbeid med forestillinger som The Producers, Showboat, Oklahoma! og mange flere.

Den kritikerroste rollebesetningen fra Chichester Festival Theatre sin oppsetning av Crazy for You overføres også til Gillian Lynne Theatre. Olivier Award-nominerte Charlie Stemp leder rollene som Bobby, med Carly Anderson som Polly. Paret opprinnelig spilte rollene som det romantiske paret i Chichester.

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Antall billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...