Opplev fotball med Atalanta — billetter til Atalanta hos Ticket Service

Atalanta er en italiensk fotballklubb hjemmehørende i byen Bergamo. Klubben ble dannet alt i 1907 og er oppkalt etter heltinnen Atalanta i den greske mytologien. Siden 2006 spiller Atalanta i Italias høyeste liga — Serie A.

Atalantas hjemmearena er Stadio Atleti Azzuri d’Italia og rommer 21 300 tilskuere. Stadionet ligger i byen Bergamo, som ligger ca. 40 km nordøst for Milano. Her har du en fantastisk mulighet til både å se Atlanta spille i Bergamo og på samme reise å oppleve Milano og alt som er å se der.

Ticket Service har som offisiell distributør siden 1980 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige, erfarne agenter kan vi tilby et bredt utvalg av offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Detalj

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

Atalanta spiller på stadionet Stadio Atleti Azzurri d’talia i Bergamo utenfor Milano. Her rommes 21 300 tilskuere. Nå har du sjansen til å se Atalanta møte og oppleve den magiske stemningen på stedet.

Hos Ticket Service kan du kjøpe billetter i flere forskjellige kategorier. Vi tilbyr billetter på lang- og kortside — både høyt oppe og langt nede på tribunen.

-Shortside er plass på kortsiden.
-Longside lateral er plasser på langsiden #break
-Longside central er plasser på langsiden.
 

Kampdato:
Vær obs på at kampdatoen fastsettes sent — den datoen som oppgis, er kun midlertidig dersom  klokkeslettet ikke er angitt. For en helgekamp anbefaler vi at du er på plass lørdag til tirsdag, og for en ukekamp tirsdag til fredag. Mer om dette, samt annen viktig informasjon du bør få med deg før du bestiller, finner du her — i våre Fotballvilkår.

Billettlevering:

  • E-ticket: Sendes deg per e-post ca. 2-5 dager før kampdag. Disse billettene må du skrive ut og ta med til kampen.
Til begynnelsen