Warwick Castle, Shakespeares Birthplace & Oxford - excluding entrances

Warwick Castle, Shakespeares Birthplace & Oxford - excluding entrances

Opplev småbyen Warwick med dens vakre Warwick Castle, universitetsbyen Oxford, William Shakespeares fødested, Stratford-upon-Avon, og det naturskjønne Cotswolds.

Turen bringer deg til Warwick, der du får se det storslåtte Warwick Castle, som Vilhelm Erobreren lot bygge på begynnelsen av 1000-tallet. De fleste tårnene og vollene er fortsatt intakte. La deg henføres tilbake til en tid av banketter, kriger og seremonier. Turen bringer deg videre gjennom Warwickshire til Stratford-upon-Avon, en handelsby i kanten av skogen Arden og ved elven Avon. Stratford er ikke minst kjent som William Shakespeares fødested.

I det verdensberømte universitetet i Oxford, som ble bygget på 1200-tallet, har bl.a. Narnia-forfatter C.S. Lewis, Ringenes Herre-forfatter Tolkien, Alice i Eventyrland-forfatter Lewis Carroll og USAs tidligere president Bil Clinton studert. Her får du bli med på en fascinerende rundvandring og vil få se Christ Church, der mange scener til Harry Potter-filmene er spilt inn, samt biblioteket Bodleian og universitetets vakre gårdsplass, som Oxford er kjent for.

Cotswolds er en sjarmerende blanding av honningfargede hytter med halmtak, av markedsplasser der koselige bindingsverkshus står langs High Street og her og der vakre gamle steinkors — det hele pittoresk innrammet av de mykt bølgende bakkene (“wolds”), som er så typiske for England.

Billettalternativ inkl. entré. Vet du allerede nå at du ønsker å se innsiden av Shakespeares bindingsverkbygde barndomshjem, som er omhyggelig innredet for å gjenskape interiøret fra hans oppvekst, og at du vil se Warwick Castle fra innsiden? Da skal du velge billettalternativet “INKL. entré”. 

Turen kjøres av Evan Evans Tours, som har mer enn 80 års erfaring med sightseeing. Fordeler ved å bestille denne turen gjennom Ticket Service og Evan Evans Tours:

  • Høyt utdannet guide.
  • På de delene av turen som er utenfor bussen, brukes det toppmoderne VOX Radioguide®-systemet, der du får utdelt egne hodetelefoner slik at du ikke går glipp av noe som guiden forteller.
  • Bussene, av merket Mercedes-Benz, er alle luksuriøse og komfortable og har luftkondisjonering.
  • Fri Wi-Fi i bussene.
  • Du betaler mindre for turen hos oss enn direkte hos Evan Evans Tours.
Billetter fra1 145 kr

Om

Turen går på forskjellige dager avhengig av sesong:
November—mars: Mandager, onsdager og lørdager.
April—oktober: Daglig

Turen går fra Victoria Coach Station, og avsluttes ved Victoria Train Station.

Barn under tre år reiser gratis og trenger ingen billett.

Trenger du hjelp til å velge flere arrangementer i London, hjelper vi deg gjerne på vei, les mer på vår side “Ting å gjøre i London“, der vi bistår deg med tips om alle “must”-ene i London.

*Spesialpris gjelder ikke 24.-26. desember.

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...