Spy & Espionage Small Group Tour

Spy & Espionage Small Group Tour

Bli med til Londons skjulte verden sammen med en dyktig guide som selv har over 30 års erfaring fra spionasje og som vil fortelle deg om noen av byens best bevarte hemmeligheter.

På turen får du bli med på en reise gjennom tragedie, svik og seier, det hele sett i spionens perspektiv.
Du kommer til å få utforske spionenes skjulte verden og få innblikk i Englands fremste etteretningsbyråer samt få vite hvilke roller de har i å beskytte landet. I tillegg til å få høre fortellingene får du besøke hovedkvarteret for MI5 og steder der viktig informasjon har blitt utvekslet i all hemmelighet. Opplev dessuen hvor etterretningstjenesten rekrutterer sine spioner og hør mer om forrædere og dobbeltagenter som har rystet England.

Turen avsluttes på St Ermin’s Hotel, som er det tidligere hovedkvarteret for Storbritannias etterretningstjeneste, MI6. En kodet beskjed venter dere i lobbyen; finn ledetråene og knekk koden! Etter at du har knekket koden, inngår en drink i form av en martini, eller mineralvann om ønskelig.

Om

Turen går på forskjellige dager avhengig av sesong:
I perioden april–oktober går turen på tirsdager, torsdager og lørdager, og i november–mars går turen kun på lørdager.

Turen går fra St Ermin's Hotel kl 13:00, og avsluttes ved St Ermin's Hotel ca kl 16:30.
Turen varer i cirka 3 timer og kjøres med buss.

Etter bestilling og betaling avventer vi et referansenummer fra vår leverandør. Du får deretter en voucher tilsendt per e-post. På den voucheren står all viktig informasjon du trenger, f.eks. avhentingssteder, -tidspukter. Din billett sendes til deg per e-post i løpet av 3 arbeidsdager. Har du bestilt en dato nærmere enn 3 dager, sender vi billetten innen 1 dag. Du kan alltid føle deg trygg på at om en dato er valgbar for bestilling på vår site, vil vi sende deg biletten per e-post i tide før reisen din. Billettene sendes som vedlegg — disse skal du skrive ut og ta med deg (kontroller i “uønsket”-e-posten din hvis du ikke har mottatt billettene).

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...