Royal London Tour with Madame Tussauds & London Eye

Royal London Tour with Madame Tussauds & London Eye

London Stadium

Denne fantastiske turen kombinerer sightseeing med buss og inngangsbilletter til 2 av Londons beste attraksjoner! Du vil lære alt om Londons historie med din ekspertguide med Blue Badge på en behagelig busstur for å se Londons største landemerker, inkludert vaktskiftet ve... more

korte fakta

 • periode 2020-07-10 - 2022-04-01
 • sted London Stadium
Queen Elizabeth Olympic Park, London E20 2ST, UK

Laster inn

Denne fantastiske turen kombinerer sightseeing med buss og inngangsbilletter til 2 av Londons beste attraksjoner! Du vil lære alt om Londons historie med din ekspertguide med Blue Badge på en behagelig busstur for å se Londons største landemerker, inkludert vaktskiftet ved Buckingham Palace, en historisk og tradisjonell seremoni! Du vil ha sjansen til å utforske det utrolige voksfiguremuseet Madame Tussauds, med over 250 voksfigurer av kjendiser og historiske figurer, og du vil kunne ta en tur til 135 meter over Themsen på den ikoniske London Eye, med fantastisk panoramautsikt over byen.

Høydepunkter:

 • Nyt en komfortabel busstur i London
 • Lær om Londons interessante historie med en ekspertguide
 • Se Londons mest berømte landemerker og bygninger
 • Oppdag lite kjente fakta om byen
 • Besøk 2 av Londons mest populære attraksjoner

Hva kan jeg forvente på turen?

Morgen London Tour

Dagen starter med en avslappende og naturskjønn busstur som tar oss rundt Parliament Square for å se den spektakulære Westminster Abbey, hvor prins William og Kate Middleton ble gift. Deretter går turen til Kensington Palace, tidligere hjemmet til Diana, prinsesse av Wales, og til Royal Albert Hall og Albert Memorial.

Vi fortsetter til St James' Park og Buckingham Palace for å se den historiske seremonien Changing of the Guard. Akkompagnert av et militært band marsjerer en avdeling av Queen's Foot Guard til Buckingham Palace for å bytte vakt med den gamle vakten.

Madame Tussauds

Som en av de mest populære attraksjonene i London, er Madame Tussauds et virkelig "must-see" i London! Utforsk de utrolige voksreplicas av over 250 kjendiser og historiske figurer, og beundre hvor realistiske de er.

Fordelt over forskjellige temaområder kan du gå ned den røde løperen for å posere med Hollywoods hotteste kjendiser, henge ut med din favoritt sportsstjerne eller sitte ved siden av britisk kongelig. Madame Tussauds tilbyr garantert moro for hele familien!

The London Eye

The lastminute.com London Eye tilbyr noen av de mest spektakulære panoramautsiktene over London og dets vakre skyline, så det er ikke rart at det har blitt en av de mest besøkte attraksjonene i Storbritannia.

Med en høyde på 135 meter (443 fot) er det Europas høyeste pariserhjul og en av de mest ikoniske landemerkene i London.

Senk farten og slapp av på en tur i en av dens 32 glasskapsler mens du nyter de spektakulære utsiktene over London fra oven, inkludert andre berømte landemerker som Big Ben og Houses of Parliament, Buckingham Palace og St. Paul's Cathedral.

Møteplass: Victoria Coach Station

Vennligst gå til EvanEvans Tours Welcome Desk på Victoria Coach Station, som ligger foran Gates 1 og 2, der de vil guide deg til riktig avgangsport. Victoria Coach Station ligger en 10-15 minutters spasertur fra London Victoria jernbanestasjon og Victoria undergrunnsstasjon. Vær sikker på å ankomme minst 30 minutter før planlagt avgangstid.

Sluttpunkt: Trafalgar Square

Bussturen avsluttes rundt kl. 12.00, slik at du har ettermiddagen fri til å besøke Madame Tussauds og London Eye.

Tilleggsinformasjon:

 • Turen starter klokken 9:00 på Victoria Coach Station (boarding starter klokken 8:30)
 • Morgen Royal London Tour er fullstendig guidet
 • Madame Tussauds og The London Eye besøkes uavhengig på ettermiddagen på de publiserte tidene
 • Madame Tussauds inngang er booket for 2:00 pm tidsperioden, og The London Eye inngang er booket for 5:00 pm tidsperioden
 • Skiftet av vaktposter ved Buckingham Palace skjer mandag, onsdag, fredag ​​og søndag
 • På grunn av renoveringsarbeid som pågår på 'Big Ben', vil du merke at det er stillas som dekker denne ikoniske severdigheten.
 • 4D Cinema Experience på The London Eye er stengt inntil videre

Inkludert:
-Ekspertguide
-On board wi-fi
-Personlig lydheadset
-Superior turcoach
-USB-ladeporter om bord -Inngangsbilletter

Ikke inkludert:
-Lunsj
-Hotell plukk opp eller avhenting

Turoperatøren har implementert full COVID-19 hygiene og avstandsregler for ditt velvære.